Zidna mešalna kuhinjska armatura, ki se izvleče | Pipa EYN WL1026

289 319 

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,

Opis

Zidna Kuhinjska Pipa: Estetika, Funkcionalnost in Dolgotrajnost na Dosegu Vaših Rok

Če iščete optimalno rešitev za vašo kuhinjo, ki združuje eleganco in funkcionalnost, je naša zidna kuhinjska pipa prava izbira za vas! Ne samo, da elegantno zasede minimalen prostor, temveč vam tudi omogoča večjo svobodo pri delu.

Fleksibilnost: Iztočna cev za vodo, ki se lahko vrti za 180°, je primerna za vse vrste korit – od enojnih do dvojnih.
Prilagodljivost: Če imate nad koritom omarico, ni problema. Skupna višina pipe je 342 mm, kar zagotavlja, da se bo popolnoma prilegala vašemu prostoru.
Brez ovir pri pranju: Ko premaknete iztočno cev proti steni, pranje postane enostavnejše, brez nepotrebnih ovir. Dodatna prednost je, da lahko silikonsko cev enostavno izvlečete iz držala.
Kakovost na dotik: Naša kuhinjska pipa je opremljena s švicarskim Newport ABS nastavkom za zračenje. Rezultat? Mehka, bogata voda brez brizganja in varčevanje z vodo (pretok 9 l/min). In kar je najboljše – nastavek lahko ročno odstranite za enostavno čiščenje!
Zanesljivost in trajnost: Zahvaljujoč španskemu vložku ventila Sedal, ki uporablja vrhunsko keramično tesnilno tehnologijo, je naša pipa prejela certifikat KTW in certifikat za videz Evropske unije. Ta pipa obljublja odpornost proti obrabi in visokemu pritisku vode, ter zanesljivo uporabo, dokazano s 500.000 uporabami brez kapljanja.

Posebna Ponudba: Ker vam želimo zagotoviti le najboljše, vam z vsakim nakupom te zidne kuhinjske pipe podarimo 5 let garancije. Investirajte v kakovost, ki traja in se prepričajte sami o prednostih naše ponudbe.

Ne zamudite priložnosti za preobrazbo vaše kuhinje v prostor elegancije in učinkovitosti. Nakupujte zdaj!

Dodatne informacije

Barva - zaključni sloj

,