Vrtljiva poklopna kuhinjska armatura, ki ima dodatni izvlečni izliv | Vsestranskost in eleganca pred vašim oknom | Kuhinjska pipa EYN WF1023

349 

Opis

Predstavljamo našo preoblikovalno kuhinjsko pipo – zasnovano za optimalno udobje

Neokrnjena funkcionalnost tik pred vašim oknom:
Uživajte v brezšivnih kuhinjskih opravilih z našo pipo, montirano pred okno. Ali pa napolnite lonec ali izperite posodo, lahko enostavno zložite pipo za 90° in udobno odprete okno, zagotavljamo, da vam nič ne stoji na poti.

Nišina doseže popolnost:
Ko je zložena, stoji le 140mm visoko, kar zagotavlja jasen pogled in neovirano uporabo okna. Poleg tega z priloženima cevema za vročo in hladno vodo obljubljamo konstantno temperaturo vode, ne glede na vaše potrebe.

Vsestranskost na svojem vrhuncu:
Naša kuhinjska pipa ni le zložljiva; je zasnovana tako, da se vrti za polnih 360°. To vam zagotavlja, da ne naletite na nobene ovire pri odpiranju okna. Ne glede na to, ali imate enojno ali dvojno korito, se naša pipa popolnoma prilega, kar vam ponuja popolno prilagodljivost tik pod vašim oknom.

Izkušnja nežnega & učinkovitega pretoka vode:
Naš ABS plastični mehurček je zasnovan tako, da dostavlja vodo, ki je mehka na vaših rokah. Povejte nasvidenje škropljenju in zapravljeni vodi! Z našo tehnologijo varčevanja z vodo lahko zdaj prihranite do 30% na vaših računih za vodo. Gre ne le za prihranke; naš mehurček obogati vodo z zrakom, kar zagotavlja, da se tlak ohranja, medtem ko dostavlja penasto in nežno tekočino.

Obrtništvo, ki mu lahko zaupate:
Z našim svetovno priznanim keramičnim jedrom ventila ste lahko prepričani v dolgotrajno in zanesljivo delovanje. Po 5 milijonih testov preklapljanja vam zagotavljamo prožnost, stabilnost in kar je najpomembnejše, nič puščanja. Kvaliteta in varnost sta pri naših pipah na prvem mestu.

Zavezanost k odličnosti:
Ponosni smo, da uporabljamo najboljše surovine, najnovejše komponente in najnovejše proizvodne tehnike. Naša obljuba se ne konča po vašem nakupu. Ponujamo brezprimerne storitve po prodaji visoke kakovosti za obdobje 5 let. Namestitev je mala malica, in v redkem primeru, da se soočate s težavami, je naša izjemna storitev po prodaji le klic stran.

Vaše zadovoljstvo, naša prednost:
Ne verjemite nam na besedo. Izkušajte to sami. Za vsa vprašanja ali podporo je naša ekipa vedno pripravljena pomagati. Zaupajte v našo zavezanost, da vam prinesemo kakovost in udobje v vsaki kapljici.

Izberite kakovost. izberite udobje. izberite našo kuhinjsko pipo.

Dodatne informacije

Barva - zaključni sloj

,