Slap pipa za kopalnico EYN 206 | Nov dizajn kopalniške armature za enojni umivalnik

169 239 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: trdna in trpežna medenina ter cinkova zlitina
Material vodnih cevi: nerjaveče jeklo
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Posebnost: termostatska pipa

Opis

Podrobni opis za novo kopalniško armaturo za enojni umivalnik | Slap pipa za kopalnico EYN 206

Nov, svež dizajn kopalniške armature – slap pipa za kopalnico

Vašo sodobno opremljeno kopalnico lahko dopolni ter popestri nov dizajn pipe v obliki odprtega slapu. Opazujte, kako voda priteče po široki ploščadi ter se zvrtinči navzdol in konča v umivalniku. Prava miniatura slapu, sredi vaše kopalnice.

Nova slap pipa za kopalnico vam z malce domišljije podari neprecenljive trenutke zase

Kako lahko združite novo slap kopalniško armaturo s svojo domišljijo in si vzamete trenutek zase? Preprosto. Odprete novo slap pipo za kopalnico, v mislih se preselite na vrh kakšnega od mogočnih slapov – npr. Niagra slapov – prisluhnete vodi, ki se vrtinči in začutite vodne kapljice, ki pobegnejo iz slapu na vašo kožo. Z malce domišljije se lahko zvok okrepi v bučanje Niagrskih slapov in izkusite lahko doživetje svežine ter čistilnega učinka vode, ki se prelije v slap. Zgolj trenutek aktivnega skoka v stran vas zjutraj napolni z energijo za ves dan, lahko vas pomiri sredi delovnega dne ali vas sprosti ob večerih, po pestrem dogajanju, ki ste ga doživeli. Naložba vase, v svoja doživetja ter kvaliteto bivanja.

Hitro in preprosto do kopalniške armature EYN 206

Slap pipa za kopalnico je lahko vaša kot bi mignil. Po oddaji preprostega spletnega naročila vam jo v najkrajšem možnem času dostavimo, v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto. In že lahko uživate v uporabi.

Elegantne, pravilne linije slap pipe za kopalnico

Kopalniška armatura EYN 206 je oblikovana v modernem slogu pravilnih linij. Ponaša se z ličnim ročajem, ostroh pravokotnih linij, s katerim boste preprosto namešali željeno temperaturo vode. Največji adut pipe pa je odprti slap, ki doprinese k ekstravagantnem videzu. Naj bo vaša kopalnica nekaj posebnega!

Kopalniška armatura EYN 206 je narejena iz trpežnih materialov

Slap pipa EYN 206 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Ročaj vsebuje zlitino cinka, vodne cevi pa so iz kvalitetnega nerjavečega jekla. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Pipa EYN 206, iz katere se zliva slap, je termostatska

Kopalniška armatura EYN 206 ima vgrajen termostat, kar pomeni, da odpade vaša skrb, da bi se opekli s prevročo vodo. Brez skrbi lahko pipo uporabljajo tudi mlajši otroci.

Nakup brez tveganja

Slap pipa za kopalnico EYN 206 je lahko vaša hitro, enostavno in brez tveganja, saj vam ob nakupu izdamo 2-letno garancijo.

Ugodna cena kopalniške armature EYN 206

Nov model slap pipe za kopalnico EYN 206 je v naši spletni trgovini na voljo po zelo ugodni ceni. Vsekakor lahko sebi in svoji kopalnici privoščite nekaj posebnega!

Privoščite si ekstravaganco, izberite slap pipo za kopalnico EYN 206

Če čutite, da je čas, da sebi in svojim bližnjim privoščite nekaj več, je slap pipa za kopalnico EYN 206 prava odločitev. Tudi vaši prijatelji in sorodniki bodo ob obisku uživali v čudovitem dizajnu, odprti slap jih bo lahko za trenutek popeljal daleč stran, da vdihnejo svežo energijo.

 

Dodatne informacije

Ostale lastnosti

,