Podometni tuš panel iz medenine| Tuš panel EYN PT04042

489 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: sodoben
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Dimenzije glave: 30 cm x 30 cm
Dolžina ročice od glave: 38 cm
Način toka vode: dež, kopanje, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za podometni tuš panel iz medenine| Tuš panel EYN PT04042

Moderen izgled vaše kopalnice

Iščete tuš panel, s katerim bo vaša kopalnica izgledala še bolj moderna in sodobno opremljena? Potem ste na pravi strani. Predstavljamo vam podometni tuš panel EYN PT04042, ki vas bo očaral z dizajnom in s funkcionalnostjo.

Podometni tuš panel EYN PT04042 je primeren za vsako sodobno opremljeno kopalnico. Zagotavljamo vam, da ji bo dodal piko na i, vi pa boste zadovoljni z njegovo uporabo.

Zagotovite si ta naravnost fantastični izdelek in vaše tuširanje se bo spremenilov užitek.

Obožujete dež? Potem vam bo zagotovo všeč funkcija dežja…

Podometni tuš panel EYN PT04042 vam omogoča različne načine toka vode, zato se lahko vsak dan odločite za tistega, ki bo najbolj ustrezal vašemu počutju in željam.

Privoščite si klasični način prhanja z ročico, ki je preprosto edinstvena. Odločite se lahko tudi za kopanje ali pa za prekrasno funkcijo dežja, s katero se boste zares počutili, kot da ste v naravi. Na svoji koži boste občutili vsako kapljico posebej… dovolite jim, da vas nežno božajo in sproščajo.

Eleganten dizajn ročice za prhanje

Če vas preostali deli podometnega tuš panela niso popolnoma navdušili, vas bo zagotovo navdušila oblika ročice za prhanje. Je sodobna, modna, elegantna,… z eno besedo-unikatna.

Oblikovana je tako, da je prijetna na otip in enostavna za držanje v rokah med samim tuširanjem. Kako preprosto in zabavno je lahko prhanje!

Podaljšana življenjska doba tuš panela

Podometni tuš panel EYN PT04042 je izdelan iz premišljeno izbranih materialov, natančneje iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom. Oba materiala bosta poskrbela, da bo tuš panel še dolga leta z vami.

Keramični ventil preprečuje neželjeno kapljanje vode.

 

Dimenzije posameznih elementov tuš sistema:

 

  • Dolžina spodnjega izliva: 380 mm
  • Premer glave: 300 mm
  • Dolžina cevi za ročico: 1.5 m 
  • Priključki 1/2 cole

 

 

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek vreden vsakega evra. Tako bo vaš nakup varen in brez tveganj.