Kuhinjska armatura EYN KC46919 | Črna kuhinjska armatura

249 269 

Tip armature: kuhinjska armatura, primerna za dvojno pomivalno korito
Namestitev: armatura se pritrdi na umivalnik
Material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev:en
Stil: sodoben
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Barva: črna
Termostatska pipa: da

Opis

Podrobni opis za kuhinjsko armaturo EYN KC46919 | črna kuhinjska armatura

Izjemen dodatek k uporabnosti vaše kuhinje

Kuhinjska armatura EYN KC46919 je popoln dodatek za v vašo kuhinjo. Je sodobne oblike, primerna pa je tudi za dve pomivalni koriti, saj je vrtljiva. S kuhinjsko armaturo EYN KC46919 je lahko zabavno celo pomivanje posode!

Če želite združiti sodoben slog, drzen izgled in maksimalno funkcionalnost, potem je kuhinjska armatura EYN KC46919 pravi izdelek za v vašo kuhinjo!

 Vrtljivost olajša delo v kuhinji

Kuhinjska armatura EYN KC46919 je vrtljiva, zato je primerna za uporabo na dveh pomivalnih koritih. Vrtljivost pipe je tista vrlina, ki vam bo povsem olajšala delo, ki ga boste opravljali v kuhinji. Še toliko bolj praktična je za vse tiste, ki se navdušujete nad kuhanjem. Z njo se boste zares počutili, kot če bi bili v profesionalni kuhinji.

Je dovolj visoka, da boste pod njo z lahkoto postavili različno posodo in tudi vaze.

Montaža je zares enostavna

Vas skrbi namestitev kuhinjske armature EYN KC46919 v vašo kuhinjo? Vaše skrbi so povsem odveč. Namestitev je tako preprosta in hitra, da jo boste opravili v trenutku, brez vseh težav. Naravnost čudovito je, da ne boste potrebovali hišnih mojstrov.

Za pritrditev kuhinjske armature je potrebna ena sama luknjica. Vse, kar potrebujete za njeno namestitev, boste prejeli v kompletu z izdelkom.

Podaljšana življenjska doba

Kuhinjska armatura EYN KC46919 je izdelana iz premišljeno izbrane trpežne medenine, ki podaljša življenjsko dobo popolnoma vsaki pipi. Zaključni sloj predstavlja poliran krom, ki obenem ustvarja čudovit sijaj na površini pipe. Če želite, da vaša pipa ostane brez madežev še dolga leta, jo negujte z nežnim detergentom.

Ventil je keramični, kar pomeni, da preprečuje neželjeno kapljanje vode.

5 letna garancija

Ob nakupu izdelka vam nudimo kar 5 let garancije. Z njo potrjujemo, da je izdelek vreden svoje cene in kvaliteten. Vaš nakup bo brez vsakega tveganja. 

Dodatne informacije

Barva - zaključni sloj

, , , ,