Elegantna izvlečna armatura | pipa EYN KZI5517

249 289 

249 289 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kuhinji
Namestitev: Kuhinjska armatura montirana na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: tuš ali klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Podrobni opis za elegantno izvlečno armaturo | pipa EYN KZI5517

Elegantna izvlečna armatura v vaši kuhinji

Elegantna izvlečna armatura EYN KZI5517 je sodobno oblikovana pipa s fantastičnim, elegantnim dizajnom, ki poskrbi, da vsaka sodobno opremljena kuhinja zasije v popolnoma novi luči.

Vse bolj priljubljena in popularna funkcija izvlečnosti vam omogoča lažje opravljanje kuhinjskih obveznosti, saj se vam ni potrebno prilagajati neprimerno oblikovani in nefunkcionalni pipi.

Elegantna izvlečna armatura je vse, kar potrebuje vaša kuhinja za sodoben, svež videz in popolno opremljenost.

Zlata eleganca

Kaj se bolj poda eleganci iztdelka kot moderna, zlata barva? Sijaj na površini izdelka vas bo navdušil že ob prvem pogledu na armaturo. Le kaj bodo o njej povedali vaši gosti?

Gladka, sijoča površina bo v vašo kuhinjo vnesla popolnoma nov videz in bo kuhinjo dovršila do popolnosti. Armatura je brez odvečnih delov, kar še dodatno poudarja njeno elegantnost in prefinjenost.

Številne izvlečne pipe so videti nekoliko robustno, kar ne velja za pipo EYN KZI5517, saj je njen izvlečni del skrit v sami pipi, zato je na prvi pogled videti kot popolnoma običajna armatura. Skrivnost se torej nahaja v njej.

Elegantna izvlečna armatura z dolgo življenjsko dobo

Elegantna izvlečna armatura je izdelana iz najbolj kakovostnih materialov. Glavni material pipe predstavlja trdna in trpežna medenina, ki prispeva k daljši življenjski dobi izdelka in ohranja njeno popolno funkcionalnost. Pipa bo po dolgoletni uporabi še vedno videti kot v trenutku nakupa!

Površino izdelka krasi sijoča imitacija zlata.

Preprosta montaža

Elegantna izvlečna armatura je tako preprosta za montažo, da jo lahko opravite sami. Vse, kar potrebujete za montažo, boste prejeli v kompletu z izdelkom. Pipa je primerna tudi za montažo nad dvema umivalnikoma.

5 let garancije

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 5 let garancije.  Armatura je vredna svoje cene in vašega denarja. Nakup boste opravili varno, brez tveganj. Naši spletni trgovini lahko zaupate.

Elegantna Izvlecna Armatura Pipa Eyn Kzi5517 14
You're viewing: Elegantna izvlečna armatura | pipa EYN KZI5517 249 289 
Izberite možnosti