Zlata izvlečna armatura | pipa EYN KZI3172

219 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kuhinji
Namestitev: Kuhinjska armatura montirana na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: tuš ali klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Opis

Podrobni opis za zlato izvlečno armaturo | pipa EYN KZI3172

Univerzalen dodatek k vaši kuhinji

Zlata izvlečna armatura EYN KZI3172 je pipa sodobnega videza, ki je izjemno funkcionalna, preprosta za uporabo in v vašo kuhinjo vnese kanček elegance.

Njeno univerzalnost potrjujejo čudovit dizajn, moderna zlata barva, izvlečna funkcija, ki še tako neprijetne kuhinjske opravke spremeni v zabavo in dolga življenjska doba.

Podarite vaši kuhinji univerzalno in čudovito pipo EYN KZI3172 in začnite tudi vi uživati ob opravljanju vsakodnevnih kuhinjskih obveznosti!

Izvlečni del armature

Zlata izvlečna armatura slovi po svojem izvlečnem delu, ki ga lahko, odvisno od dela, ki ga opravljate, raztegnete ali zložite. Izjemno priročna je pri polnjenju vaz, saj vam jih ni potrebno polagati v pomivalno korito, kar mnogokrat predstavlja težavo zaradi neprimerno oblikovane armature.

Prav tako ne boste imeli težav s pomivanjem posode in s pranjem sadja ter zelenjave, saj lahko armaturo usmerite v katero koli izmed pomivalnih korit in se tako izognete prilagajanju pipi – naj se pipa prilagodi vam in vašim potrebam.

Kljub izvlečni funkciji pipa ni videti nezanimivo in neprivlačno, saj za njen popolni izgled poskrbi moderen in sodoben dizajn s pridihom elegance.

Zlata izvlečna armatura z dolgo življenjsko dobo

Zlata izvlečna armatura EYN KZI3127 je izdelana iz trdne in trpežne medenine, zato vam ni potrebno skrbeti, da boste morali armaturo po kratkem času uporabe menjati zaradi uničene zunanjosti in zmanjšane funkcionalnosti. Medenina podaljšuje življenjsko dobo pipe, kar pomeni, da bo le-ta tudi po nekaj letih uporabe izgledala prav tako kot ob nakupu, ohranila pa bo tudi svojo funkcionalnost.

Preprosta montaža

Vse, kar potrebujete za montažo boste prejeli skupaj z armaturo. Armatura je primerna za dva umivalnika, za njeno namestitev pa potrebujete le eno luknjo.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam nudimo kar 24-mesečno garancijo, saj smo v naši spletni trgovini prepričani v kakovost izdelka. Vaš nakup bo varen in brez tveganj.