Tuš sistem z LED svetilko | nadometni tuš sistem EYN LNT50548

499 

Tip tuš panela: nadometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi na steno
Material: medenina
Površina: krom
Stil: sodoben
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: DA (zelena, vijolična)

Opis

Podrobni opis za tuš sistem z LED svetilko | nadometni tuš sistem EYN LNT50548

Vnesite živahnost v vašo kopalnico

Se vam zdi, da je vaša kopalnica dolgočasna? Ji manjka pika na i? Se med tuširanjem dolgočasite? Sedaj imamo rešitev za to! Predstavljamo vam tuš sistem EYN LNT50548, s katerim tuširanje nikoli več ne bo dolgočasno.

Za vse tiste, ki obožujete barve, pa tudi za tiste, ki želite popestriti videz kopalnice in izboljšati trenutke, preživete pod prho, je tuš sistem EYN LNT50548 kar najboljša izbira.

Igra barv v vaši kopalnici

Tuš sistem vsebuje LED svetilko, kar pomeni, da lahko med tuširanjem uživate v pomirjujočih barvah, ki bodo pripomogle k vaši sprostitvi.

Izbirate lahko med pomirjujočo zeleno barvo in za tiste drzne bolj živahno vijolično barvo. Opazujte, kako vodne kapljice spreminjajo barvo. Čudovito, kajne?

Ekstravagantna oblika tuš sistema vas bo popeljala v občutek sodobnosti

Tuš sistem je izjemno lepo oblikovan. Sodobni dizajn bo navdušil vsakogar. Čudoviti kvadratni obliki glave tuša, ki jo lahko uporabite za funkcijo dežja, se preprosto ne boste mogli upreti.

Posebnost tuš sistema je, da je tudi ročica za prhanje sodobno, kvadratno oblikovana, kar bo vašo kopalnico v trenutku naredilo še bolj sodobno!

Material, ki poskrbi za dolgo življenjsko dobo in prijeten dotik

Tuš sistem je narejen iz trpežne medenine, zaključni sloj pa predstavlja poliran krom. Material je na otip prijeten, gladek in poudarjen s sijajem.

Kvadratni robovi vam bodo dajali občutek moči in boljšega prijema.

Preprosta montaža

Montaža tuš sistema vam ne bo vzela ogromno časa. V kompletu dobite vse, kar potrebujete za pravilno montažo. Tuš sistem je potrebno pritrditi na steno, za kar potrebujete le 3 luknje.

Ob nakupu vas nudimo 24-mesečno garancijo

Zaradi kakovostnih materialov, s katerimi se lahko izdelek ponaša, in ugodne cene, ki je v razmerju s kakovostjo izdelka, vam nudimo 24-mesečno garancijo. Tako bo vaš nakup bolj varen, brez kakršnega koli tveganja.