Tuš sistem TN1700 | Nadometni tuš sistem

479 

479 

Tip tuš sistema: nadometni tuš sistem
Namestitev: tuš sistem se pritrdi na steno
Material: medenina
Površina: medenina
Stil: starinski
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Podrobni opis za tuš sistem NTB91795 | Nadometni tuš sistem

Tuš sistem TN1700 bo vaši kopalnici vlil pridih antičnosti

Zaradi čudovite, enkratne barve in starinskega izgleda je tuš sistem primeren za vse tiste, ki se navdušujete nad starinskim slogom in opremljenostjo vašega doma.

Z nekaj elementi s starinskim pridihom lahko vaš dom spremenite v čudovit antični kotiček, v katerem se boste lahko sproščali. Seveda pa se mora s slogom ujemati tudi vaša kopalnica…

Tuš sistem je v prvi vrsti izredno uporaben, hkrati pa je lahko čudovita dekoracija za vašo kopalnico. Preprosto morate ga imeti!

Vsestranski dizajn , ki vas ne bo pustil ravnodušne

Čudovita oblika tuš sistema in prefinjeni, zaobljeni robovi bodo poskrbeli, da bo nad njim navdušena vsa družina, tudi tisti člani, ki obožujejo sodobnost in se ne navdušujejo nad starinskimi elementi.

Tuš sistem je na dotik izjemno prijeten, zato vam bo trenutek ob koncu prhanja, ko boste morali odložiti ročico za tuširanje, precej težek. Vsekakor pa se boste veselili naslednjega prhanja…

Trpežni material, ki omogoča enostavno čiščenje

Tuš sistem je izdelan iz čudovite, trpežne medenine, ki predstavlja tudi zaključni sloj.

Če ga boste negovali le z milnico, boste ohranili njegov magični sijaj, ki je tako zelo poseben.

Ugodna cena in vrhunska kakovost

Tuš sistem je lahko vaš po zelo ugodni ceni. Ker je izdelan iz trpežnih materialov, ki poskrbijo za dolgo življenjsko dobo boste za tako ugodno ceno dobili vrhunsko kakovost. Z odločitvijo za nakup boste zadovoljni, saj vas bo tuš sistem spremljal še dolga leta.

Kakovost izdelka vam zagotavljamo z garancijo

Ker smo prepričani, da je izdelek vreden nakupa, vam nudimo 5 let garancije. S tem potrjujemo, da nakupa ne boste obžalovali. Nakup boste opravili brez kakršnega koli tveganja.

V kompletu dobite vse, kar je potrebno za montažo

Ni vam potrebno skrbeti, da bi morali dodatno nakupiti posamezne dele za montažo. Paket vsebuje vse, kar potrebujete za montažo.

Tus Sistem Tn1700 Nadometni Tus Sistem
You're viewing: Tuš sistem TN1700 | Nadometni tuš sistem 479 
Dodaj v košarico