Tuš panel z lepimi kvadratnimi oblikami | Nadometni tuš panel NT51088

499 

Tip tuš panela: nadometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi na steno
Material: medenina
Površina: poliran krom
Stil: sodoben
Način toka vode: kopanje, ročica za prhanje, dež
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za tuš panel z lepimi kvadratnimi oblikami | Nadometni tuš panel NT51088

Privoščite si čudovit trenutek le zase

Ne marate vaše kopalnice, ker se vam zdi, da ji nekaj manjka? Greste pod tuš z veliko muko, ker to pač morate početi? Le zakaj bi “trpeli” še naprej… zagotovite vaši kopalnici čudovit tuš panel NT50188 in vaše tuširanje se bo v trenutku spremenilo v čas, v katerem boste uživali.

Ko se boste enkrat oprhali s  tuš panelom NT51088, ki je popolne oblike in bo kopalnico napolnil s posebno energijo, vam nikoli več ne bo muka stopiti pod tuš. Veselili se boste vsakega trenutka, ki ga boste preživeli v njegovi družbi.

Sodobna kvadratna oblika tuš panela

Tuš panel NT51088 je sodobnega dizajna, čudovitih zaokroženih linij, združenih s kvadratno obliko ročice za prhanje in glave tuša, ki omogoča funkcijo dežja.

Držalo ročice je oblikovano tako, da ga boste z lahkoto držali v roki.

S čudovitim dizajnom se bo prilagodil vsaki sodobno urejeni kopalnici in bo v njej poudaril le najbojše. Dovolite, da vaša kopalnica zasije s tuš panelom NT51088.

Preprosta namestitev in prilagodljiva višina

Namestitev tuš panela je tako preprosta, da zanjo ne boste potrebovali nobenega hišnega mojstra, za katerega bi si zagotovili še dodatne stroške. Tuš panel je potrebno montirati na steno. Vse potrebne pripomočke za montažo boste prejeli v kompletu.

Ena izmed prednosti, ki prece olajša tuširanje je tudi prilagodljiva višina ročice za tuširanje. Z njeno pomočjo bo tuširanje preprosto in zabavno.

Kakovostni material za dolgo življenjsko dobo in čudovit sijaj

Trpežna medenina je zagotovo material, ki prispeva k čudovitemu videzu samega tuš panela in poskrbi za njegov sijaj. Hkrati poskrbi še za dolgo življenjsko dobo tuš panela.

Sijaj boste ohranili, če boste tuš panel negovali z nežnim detergentom. Tako se boste znebili madežev.

24-mesečna garancija

Ob nakupu vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo, zato je vaš nakup preprosto brez tveganja.