Tuš panel s pridihom narave | Nadometni tuš panel EYN NT1480

449 

449 

Tip tuš panela: nadometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi na steno
Material: medenina, ABS plastika
Število ročajev: enojni ročaj
Površina: poliran krom
Stil: sodoben
Način toka vode: kopanje, dež, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Podrobni opis za tuš panel s pridihom narave | Nadometni tuš panel EYN NT1480

Pridih narave v vaši kopalnici

Tuš panel EYN NT1480 je prekrasen izdelek, sodobnega dizajna, s sodobnimi funkcijami, iz trpežnih materialov in s fantastičnimi šobami v zeleni barvi, ki poustvarijo občutek narave.

Predstavljajte si, kako krasno je, ko se med prhanjem počutite, kot da ste nekje v naravi. Ta predstava vam bo pomagala pri doseganju sprostitve med prhanjem.

Dodajte v vašo sodobno opremljeno kopalnico tuš panel EYN NT1480 in nekaj dodatkov v zeleni barvi in si v svojem domu zagotovite majhen kotiček narave.

Uživajte v lepem, sodobnem dizajnu

Tuš sistem EYN NT1480 se ponaša z eleganco in s sodobno obliko ročice za prhanje in glave tuša, ki sta sodobne kvadrataste oblike in preprosti za uporabo. Držalo ročice za prhanje je oblikovano tako, da omogoča lažji prijem in držanje v rokah med tuširanjem.

Pipa tuš panela je vrtljiva, termostatična, zato vam bo precej olajšala uporabo.

Navdušeni boste nad lepo oblikovanimi, neostrimi robovi, ki so na dotik gladki in prijetni. Srebrna barva lepo poudarja sijaj trpežnih materialov, iz katerih je narejen izdelek.

Preprosta namestitev

Za namestitev ne boste potrebovali veliko časa, niti ne dodatnih finančnih stroškov, saj je povsem enostavna. Prav tako boste v kompletu z izdelkom prejeli vse, kar potrebujete za pravilno namestitev.

Premišljeno izbrani materiali

Tuš panel EYN NT1480 je narejen iz trpežnih materialov, ki skrbijo za to, da bo izdelek še dolgo v vaši kopalnici. Zaključni sloj iz poliranega kroma preprečuje nastanek grdih madežev, ki bi kalili njegovo lepo podobo.

Keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode in prav tako podaljšuje življenjsko dobo izdelka.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo, saj smo tudi mi prepričani v njegovo kvaliteto. Z njo potrjujemo, da je izdelek kvaliteten in vreden vašega denarja in zaupanja naši spletni trgovini. Tako bo vaš nakup popolnoma varen in brez tveganj.

Tuš panel EYN NT1480
You're viewing: Tuš panel s pridihom narave | Nadometni tuš panel EYN NT1480 449 
Dodaj v košarico