Stenska kopalniška armatura za kad | armatura EYN SK2264

229 

Tip armature: stenska armatura
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben

Način toka vode: kopanje, ročica za prhanje
Ventil: keramični
LED svetilka: ne

Opis

Stenska armatura za kad v vaši kopalnici

Stenska kopalniška armatura za kad  EYN SK2264 se bo lepo podala v vsako sodobno opremljeno kopalnico, kateri bo dodala pridih udobja in modernosti.

Moderen dizajn, gladko oblikovani robovi in opazen sijaj poliranega kroma bodo poskrbeli, da bo armatura nase pritegnila prav vsak pogled.

V kolikor menite, da je stenska kopalniška armatura za kad prava izbira za vašo kopalnico, nikar ne odlašajte, temveč se odločite za nakup. Zadovoljstvo z izdelkom ni vprašujoče, navdušeni pa bodo tudi vaši gosti.

Gladko oblikovani robovi in opazen sijaj poliranega kroma

Stenska kopalniška armatura za kad z načinom slapa je moderno dizajnirana, opazno je stilsko ujemanje vseh delov armature. Ročaj je zanimive oblike, z okroglim dodatkom, ki omogoča lažji prijem in poudarja lepoto armature.

Čudovita srebrna barva bo poudarila lepoto vaše sodobno urejene kopalnice, dopolnil pa jo bo tudi prekrasen sijaj, ki ga oddaja polirana površina stenske kopalniške armature EYN SK2264.

Za pritrditev stenske kopalniške armature sta potrebni samo 2 luknji, namestitev pa je povsem preprosta.

Stenska kopalniška armatura za kad ima dolgo življenjsko dobo

Vaša skrb, da bi morali v nekaj letih kupiti novo armaturo, je odveč. Stenska kopalniška armatura za kad je narejena iz trpežne medenine, zaključni sloj pa predstavlja poliran krom, ki daje površini prelep sijaj. Le-tega boste ohranili z redno nego armature z nežnim detergentom.

Stenska armatura za kad bo z vami še vrsto let in sicer prav takšna, kot je bila ob samem nakupu – sijoča, brez madežev.

Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Da, res je. Ob nakupu stenske armature vam nudimo kar 24-mesečno garancijo, s katero vam zagotavljamo, da je armatura izdelana iz kvalitetnih materialov in dosegljiva po izjemno ugodni ceni. Vredna je vsakega evra. Vaš nakup bo tako popolnoma varen, brez vseh tveganj. Naša spletna trgovina je vredna vašega zaupanja, zato vam ni potrebno skrbeti.