Stenska armatura za umivalnik z enim ročajem | pipa EYN SU6500

189 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: okrogel curek
Število lukenj za montažo: dve
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za umivalnik z dvema ročajema | pipa EYN SU6500

Stenska armatura elegantnega videza

Stenska  armatura EYN SU6500 je s svojim elegantnim videzom pipa, ki vas ne bo razočarala. Je sodobnega dizajna, hkrati preprosta in elegantna. Pipa ima en ročaj, ki jeprav tako sodobno oblikovan in se čudovito poda celotni podobi armature. Primerna je za en umivalnik v sodobno urejenem prostoru.

Površina izdelka je narejena iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom, ki skrbi za fantastičen sijaj, ki se z leti ne bo zmanjšal. Material ne zahteva posebne nege – dovolj bo, če boste armaturo vsake toliko časa očistili z nežnim detergentom. Tako boste sijaj ohranili še dlje, pipa pa bo po nekaj letih uporabe še vedno takšna, kot je bila ob nakupu.

Paličasta oblika

Stenska armatura za umivalnik EYN SU6500 ima obliko palice, je preprosta in elegantna in nima odvečnih delov. Ima samo en ročaj, ki se neverjetno lepo prilega glavnemu delu armature in skrbi za popestritev videza celotne armature.

Prav tako vas bo navdušil sijaj, ki ga odseva gladka površina izdelka. Sijaj bo napolnil ves prostor zato ga boste zaznali že ob samem vstopu, opazen pa bo tudi po večletni uporabi izdelka. Stenska armatura je primerna za sodobno opremljene kopalnice, v katerih bo zasijala v vsej svoji eleganci.

Stenska armatura z dolgo življenjsko dobo

Stenska armatura EYN SU6500 je narejena iz materialov, ki se najpogosteje uporabljajo za izdelavo armatur, saj so dokazano najprimernejši materiali za tovrstne izdelke. Govorimo seveda o trpežni medenini in zaključnem sloju iz poliranega kroma.

K dolgi življenjski dobi ogromno prispeva dovršen keramični ventil. Njegova naloga je, da preprečuje nadležno kapljanje vode, ki bi vas zagotovo spravilo ob živce, na umivalniku pa bi lahko pustilo nepotrebne madeže.

24-mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature vam nudimo kar 24-mesečno garancijo. Armatura je zares vredna nakupa.