Stenska armatura za umivalnik iz medenine | pipa EYN SU2321

239 

239 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: okrogli curek
Število lukenj za montažo: tri
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Podrobni opis za stensko armaturo za umivalnik iz medenine | pipa EYN SU2321

Stenska armatura za umivalnik iz medenine

Stenska armatura za umivalnik  je izdelana iz zelo kvalitetne trdne medenine, ki jo zaključuje plast poliranega kroma. Je preproste oblike, vendar bo ob sodobno oblikovanem umivalniku izgledala moderno in elegantno. Stenska  armatura za umivalnik bo poskrbela za novi, sodobni videz vaše kopalnice, nad katerim boste navdušeni tako vi kot tudi vaši gosti.  Če želite vse to in še več, potem je stenska armatura za umivalnik iz medenine EYN SU2321 prava izbira za vas.

Montaža je hitra in enostavna. Armatura je primerna za en umivalnik. Pritrditev je povsem preprosta, pritrditi jo je potrebno na steno, in vaša kopalnica bo v trenutku zasijala v popolnoma novi luči.

Preproste oblike

Stenska armatura za umivalnik je preprostega videza in nima odvečnih delov. V prostoru ne bo izstopala, zato je primerna za tiste, ki si želite bolj mirnega sloga opremljenosti kopalnice. Kljub temu pa lahko v kombinaciji s sodobno oblikovanim umivalnikom ustvarite čudovito novo podobo pipe EYN SU2321.

Stenska armatura za umivalnik ima dva ročaja, ki sta enostavna za uporabo in prijem in se lepo podata k celotni podobi armature. Za namestitev na steno so potrebne samo tri luknjice.

Stenska armatura za umivalnik v vaši kopalnici vrsto let

Tako je, stenska armatura za umivalnik je izdelana iz trpežne in trdne medenine, katere zaključni sloj predstavlja poliran krom s čudovitim sijajem. Materiala skrbita za dolgo življenjsko dobo in preprečujeta poškodbe izdelka.

Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode in prav tako skrbi za podaljšano življenjsko dobo armature.

24-mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Armatura je izdelana iz najbolj kakovostnih materialov, zato je razmerje med kvaliteto in ceno izdelka izjemno. Ob nakupu boste po pošti prejeli vse, kar je potrebno za montažo izdelka. Vaš nakup bo popolnoma varen.

Stenska armatura za umivalnik EYN SU2321
You're viewing: Stenska armatura za umivalnik iz medenine | pipa EYN SU2321 239 
Dodaj v košarico