Slap pipa za kopalnico EYN cq0812 | Sodoben dizajn LED kopalniške armature

179 

179 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Dodatni material: kaljeno steklo
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Vroča in mrzla voda: da
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
Barve LED svetlobe: rdeča/zelena/modra (glede na temperaturo vode)
Baterija: da
Termostatska pipa: da

 

Podrobni opis za sodobno LED kopalniško armaturo | Slap pipa za kopalnico EYN cq0812

Harmonija pravilnih linij, nežne LED svetlobe in nagiba – slap pipa za kopalnico EYN cq0812

Iščete nekaj več za vašo sodobno opremljeno kopalnico? Slap pipa EYN cq0812 navduši s svojimi pravilnimi linijami pravokotnih ter kvadratnih oblik, rahlim nagibom ter nežnimi prebliski LED svetlobe, ki še dodatno popestrijo vašo izkušnjo uporabe pipe. Kot po čarovniji se iz steklenega dela armature (kvalitetno kaljeno steklo) zliva voda v obliki slapu in se vrtinči navzdol v umivalnik. Lepota, ki se je ne naveličate opazovati.

Doziranje tople ali hladne vode

LED pipa EYN cq0812 se ponaša se z ličnim ročajem, ostrih pravokotnih linij, s katerim boste preprosto namešali željeno temperaturo vode. Izjemno odziven in prijeten na dotik.

Kopalniška armatura EYN cq0812 je narejena iz trpežnih materialov

Slap pipa EYN cq0812 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Slap priteče iz čudovitega kaljenega stekla, ki se glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali rdečo LED svetlobo. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

LED pipa EYN cq0812 omogoča barvito izkušnjo uporabe

Model kopalniške armature EYN cq0812 vključuje LED svetilko, ki bo popestrila vašo izkušnjo uporabe pipe. Svetilka se bo samodejno obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri temperaturi vode pod 35 stopinj celzija, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila med 35 in 43 stopinj celzija, se bo svetloba samodejno obarvala zeleno. Pri temperaturi vode med 43 in 50 stopinj celzija, vas bo očarala rdeča barva. Na to, da je temperatura presegla 50 stopinj, pa vas bo opozorilo utripanje rdeče LED lučke. Brez skrbi torej, da bi se opekli s prevročo vodo. LED svetloba in kaljeno steklo sta odlična kombinacija. Svetilko napaja baterija.

Nakup brez tveganja

Slap pipa za kopalnico EYN cq0812 je lahko vaša hitro, enostavno in brez tveganja, saj vam ob nakupu izdamo 24-mesečno garancijo.

Ugodna cena kopalniške armature EYN cq0812

Nov model LED pipe za kopalnico EYN cq0812 je v naši spletni trgovini na voljo po zelo ugodni ceni. Kvaliteta gre tokrat z roko v roki z nizko ceno. Vsekakor lahko sebi in svoji kopalnici privoščite nekaj posebnega!

Hitro in preprosto do kopalniške armature EYN cq0812

Slap pipa za kopalnico je lahko vaša kot bi mignil. Po oddaji preprostega spletnega naročila vam jo v najkrajšem možnem času dostavimo, v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto. In že lahko uživate v uporabi.

Nova slap pipa za kopalnico bo očarala vas in vaše goste

Naj vaše goste preseneti nežna svetloba obarvanega kaljenega stekla, lepota vode, ki se v obliki slapu vrtinči v umivalnik ter sodoben dizajn pravilnih linij. Privoščite tudi sebi doživetje barv, božanje slapu in zvok vrtinčenja vode. Ob vsaki uporabi. Naložba vase, v svoja doživetja ter v kvaliteto bivanja.

 

LED kopalniška armatura - slap pipa za kopalnico EYN cq0812 - od zgoraj
You're viewing: Slap pipa za kopalnico EYN cq0812 | Sodoben dizajn LED kopalniške armature 179 
Dodaj v košarico