Podometni tuš sistem z masažnimi šobami | tuš sistem EYN PT62253

699 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina: poliran krom
Stil: sodoben
Število ročajev: trije
Način toka vode: dež, slap, ročica za prhanje, masažne šobe
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za podometni tuš sistem z masažnimi šobami | tuš sistem EYN PT62253

Podometni tuš sistem z masažnimi šobami v vaši kopalnici

Iščete tuš sistem sodobnega videza, kakovostne izdelave, nizke cene? Si ob vsem tem želite še masažne funkcije? Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno, potem vam sporočamo, da ste pravkar našli pravega!

Podometni tuš sistem EYN PT62253 vam omogoča kar štiri načine toka vode, med katerimi so tudi funkcija dežja, slapa in masažna funkcija.

Odločite se za nakup in si privoščite prijetno sprostitev v družbi tega neverjetnega podometnega tuš sistema z masažnimi šobami.

Velika možnost izbire

Podometni tuš sistem EYN PT62253 vas ne bo očaral le s sodobnim, modnim dizajnom, temveč tudi s svojo vsestranskostjo. Odločitev je seveda vaša. Se boste odločili za klasično prhanje z ročico? Obožujete opazovanje igre dežnih kapljic? Sedaj se lahko dežne kapljice preselijo tudi v vašo kopalnico! Se navdušujete nad naravno lepoto slapov? Poustvarite si ga v lastni kopalnici! Si želite sprostitve ob koncu napornega dneva? Vse to je sedaj mogoče z enim samim izdelkom!

Podometni tuš sistem EYN PT62253 vas bo navdušil v vseh pogledih. Od njega preprosto ne boste mogli odvrniti oči, v njegovi družbi pa boste znova in znova presenečeni in očarani.

Podometni tuš sistem z vami dolga leta

Podometni tuš sistem z masažnimi šobami je narejen iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim zlatom. Oba materiala zagotavljata dolgo življenjsko dobo izdelka, preprečujeta nastanek madežev na površini in ohranjata fantastičen sijaj, ki ga ne morete spregledati. Izdelek bo čez nekaj let prav takšen, kot je bil ob nakupu.

S keramičnim ventilom je odveč tudi vaša skrb, da bi prišlo do neželjenega kapljanja vode.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo, da je izdelek kakovostne izdelave in ugodne cene. Vreden je vsakega evra. Vaš nakup bo brez tveganj.