LED podometni tuš sistem iz niklja | Tuš sistem EYN PT19136

499 

499 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina: nikelj
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: da

Podrobni opis za LED podometni tuš sistem iz niklja | tuš sistem EYN PT19136

LED podometni tuš sistem iz niklja v vaši kopalnici

LED podometni tuš sistem iz niklja se bo zaradi sodobnega dizajna in funkij podal v vsako sodobno opremljeno kopalnico, kateri bo dal pridih modernosti in elegance.

Izdelek se ponaša s sodobnimi oblikami, kakovostnimi materiali, nizko ceno, LED svetilko in s čudovitim sijajem.

Če ste mnenja, da se pravkar našli pravi izdelek za vašo kopalnico, potem ne odlašajte. Odločite se za nakup in naj vaša kopalnica zasije v vsej svoji sodobnosti.

Barvita kopalnica

LED podometni tuš sistem iz niklja oddaja modro svetlobo, za katero ne potrebujete nobenih dodatnih baterij, saj deluje na podlagi toka vode. Ob prhanju boste lahko opazovali modro svetlobo, ki prihaja iz glave tuša in počasi spreminja barvo vodnih kapljic. Bi si sploh lahko želeli česa bolj sproščujočega?

Z LED podometnim tuš sistemom iz niklja bo večerno sproščanje po napornem dnevu zabavno in učinkovito. Vzemite si trenutek zase in ga preživite v družbi tega fantastičnega izdelka. Ne bo vas razočaral!

LED podometni tuš sistem z dolgo življenjsko dobo

LED podometni tuš sistem je izdelan iz premišljeno izbranih, kakovostnih materialov. Trpežna medenina, prevlečena z nikljem, skrbi za to, da bo LED tuš sistem z vami še dolga leta in sicer prav takšen, kot je bil ob nakupu – brez vodnih madežev, z lepo, sijočo površino.

Sijaj boste ohranili s čiščenjem z nežnim detergentom, ki vam ne bo vzelo preveč dragocenega časa.

Keramični ventil skrbi za dolgo življenjsko dobo izdelka in hkrati preprečuje nadležno in neželjeno kapljanje vode, ki bi vas lahko spravilo ob živce.

24-mesečna garancija

Ob nakupu LED podometnega tuš sistema vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek vreden vsakega evra, kakovosten in ugoden. Vaš nakup bo tako popolnoma brez tveganj in varen.

LED podometni tuš sistem EYN PT19136
You're viewing: LED podometni tuš sistem iz niklja | Tuš sistem EYN PT19136 499 
Dodaj v košarico