LED pipa za kopalnico EYN MF161 | Sodoben dizajn kopalniške armature s slapom

179 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Material: trdna in trpežna medenina ter kaljeno steklo
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Vroča in mrzla voda: da
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
Barve LED svetlobe: rdeča/zelena/modra (glede na temperaturo vode)
Baterija: da (AA)
Termostatska pipa: da

 

Opis

Podrobni opis za sodobno kopalniško armaturo s slapom | LED pipa za kopalnico EYN MF161

Kombinacija pravokotnih linij, kroga in valja – LED pipa za kopalnico EYN MF161

Pravokoten spodnji del, z rahlim nagibom, se pri tej sodobno oblikovani armaturi spoji s širokim nastavkom iz kaljenega stekla, iz katerega nežno pada slap. Nad njim se srečajo kvadrat, krog in stožec – v elegantnem ročaju, s katerim preprosto dozirate željeno temperaturo in pretok vode. Popolna kombinacija oblik.

LED pipa za kopalnico EYN MF161 vnese barvitost v vašo kopalnico

Model kopalniške armature EYN MF161 vključuje LED svetilko, ki bo popestrila vašo kopalnico. Svetilka se bo samodejno obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri hladni vodi bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila, se bo svetloba samodejno obarvala zeleno. Pri vroči vodi pa vas bo očarala rdeča barva. LED svetloba in kaljeno steklo sta odlična kombinacija. Svetilko napaja AA baterija.

Enostavno čiščenje

Kopalniško armturo za umivalnik EYN MF161 lahko zelo preprosto in učinkovito očistimo, zgolj z uporabo nežnega detergenta. Za bleščeč sijaj.

Kopalniška armatura EYN MF161 je narejena iz trpežnih materialov

LED pipa EYN MF161 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Slap priteče iz čudovitega kaljenega stekla, ki se glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali rdečo LED svetlobo. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Nakup brez tveganja

LED pipa za kopalnico EYN MF161 je lahko vaša hitro, enostavno in brez tveganja, saj vam ob nakupu izdamo 24-mesečno garancijo.

Ugodna cena kopalniške armature EYN MF161

Nov model LED pipe za kopalnico EYN MF161 je v naši spletni trgovini na voljo po zelo ugodni ceni. Kvaliteta gre tokrat z roko v roki z nizko ceno. Vsekakor lahko sebi in svoji kopalnici privoščite nekaj posebnega!

Hitro in preprosto do kopalniške armature EYN MF161

LED pipa za kopalnico je lahko vaša kot bi mignil. Po oddaji preprostega spletnega naročila, vam jo v najkrajšem možnem času dostavimo, v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto. In že lahko uživate v uporabi.

LED pipa za vsako sodobno opremljeno kopalnico

Kombinacija geometrijskih oblik, nežna LED svetloba in mehkoba slapu, ki se zliva iz te pipe so tisto, kar lahko vsako kopalnico poživi, obarva in prerodi. Dobra izbira, če opremljate novo, sodobno opremljeno kopalnico ali če želite z nekaj posegi popestriti staro kopalnico.