Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 8509 | Elegantna visoka armatura za kopalnico ali kuhinjo

159 

159 

Tip armature: kopalniška/kuhinjska pipa za enojni ali dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Uporaba: za enojni ali za dvojni umivalnik
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Način toka vode: klasičen – okrogli curek vode
Barva: krom
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Posebnost: termostatska pipa

Podrobni opis za elegantno kopalniško ali kuhinjsko armaturo | Kopalniška/kuhinjska pipa za umivalnik EYN 8509

Armatura EYN 8509 predstavlja sodobno preobleko klasičnega videza pipe – tradicija in moderni dizajn v enem

Pipo EYN 8509 umestite v izbrano kopalnico v viktorijanskem slogu in poudarila bo klasične poteze kopalnice. Če jo postavite v sodobno opremljeno kopalnico, se bo prelevila v dizajnerski element, ki bo še poudaril moderni dizajn kopalnice. Lahko jo namestite na kuhinjski umivalnik in v kuhinjo bo prinesla domačnost ter prefinjenost hkrati. Vsestranski in zanimiv dizajn se prilagodi vaši izbrani kopalnici ali kuhinji.

Klasični okrogli curek armature EYN 8509 bo božal vaše roke

Iz pipe EYN 8509 se zliva klasični okrogli vodni curek, ki vam lahko ob vsaki uporabi nežno poboža roke ter vam podari trenutek zase. Za trenutek se lahko odklopite od vrveža življenja in se potopite v prijetni občutek vode na koži. Za doziranje tople in hladne vode ima kopalniška/kuhinjska armatura EYN 8509 dva zanimivo oblikovana ročaja, ki sta zelo prikladna za uporabo. Preprosto boste namešali ravno pravo temperaturo vode. Pipa EYN 8509 je termostatska, kar pomeni, da ni nevarnosti, da bi iz nje pritekla prevroča voda.

Pipa EYN 8509 spada med visoke kopalniške/kuhinjske armature

Poleg prefinjene elegance, se kopalniška/kuhinjska armatura EYN 8509 ponaša še z uporabnimi merami. Spada med visoke armature, kar pomeni, da lahko pod njo postavimo visoke posode, vrče, steklenice itd. Ko pridejo vaši gostje, boste s to pipo hitro in enostavno napolnili vrč z vodo ali nalili vodo v visoko vazo za rože.

Model pipe EYN 8509 je zagotovo odlična izbira za vsako sodobno premljeno kopalnico ali kuhinjo, pri kateri je na prvem mestu eleganca, vseeno pa se ne želite odpovedati uporabnosti.

Elegantna in trpežna, z dolgo življenjsko dobo

Pipa EYN 8509, pri kateri se sodobnost sreča s klasiko, je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma.

Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Nakup brez tveganja

24-mesečna garancija, ki vam jo izdamo ob nakupu kopalniške/kuhinjske armature EYN 8509, vam omogoča nakup brez tveganja.

Enostavno čiščenje pipe EYN 8509 in lesk, ki traja

Pipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo in nihče si ne želi neestetskih madežev, ki jih na pipi pušča izhlapela voda. Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 8509 je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo lesk brez madežev, lesk, ki traja. Za čiščenje uporabimo zgolj nežnen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.

Hitra in enostavna namestitev kopalniške/kuhinjske pipe EYN 8509

Za namestitev pipe boste potrebovali le eno luknjo v umivalniku ali pultu. Vaš paket naročene kuhinjske/kopalniške armature EYN 8509 vsebuje vse potrebno za hitro in enostavno namestitev.

Ugodna cena kopalniške/kuhinjske armature EYN 8509

Tokrat se zaradi prefinjene elegance ni potrebno odreči uporabnosti ali seči globoko v denarnico. Pipo EYN 8509 je namreč možno dobiti po ugodni ceni. Kvaliteta in ugoden nakup.

Kuhinjska armatura EYN 8509 je visoko kakovostna

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 8509 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz sijočega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Garancija kakovosti

Ob nakupu pipe EYN 8509 vam izdamo 24-mesečno garancijp, ki vam omogoča nakup brez tveganja.

Prefinjenost sodobnosti in tradicije v enem odlikuje kopalniško/kuhinjsko pipo EYN 8509 

Kuhinjska/kopalniška armatura 8509 je oblikovana tako, da se bo spojila z vašo kopalnico ali kuhinjo, ji vdahnila svežino ali poudarila njen klasični videz. Ena izbira za vsakršni slog.

 

kopalniska_kuhinjska_armatura_kuhinjska_pipa_eyn8509_na_umivalniku
You're viewing: Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 8509 | Elegantna visoka armatura za kopalnico ali kuhinjo 159 
Dodaj v košarico