Izvlečna zlata kuhinjska armatura | pipa EYN KZI1623

269 

269 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kuhinji
Namestitev: Kuhinjska armatura montirana na pult
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: tuš ali klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Podrobni opis za izvlečno zlato kuhinjsko armaturo | pipa EYN KZI1623

Zlata armatura v vaši kuhinji

Izvlečna zlata kuhinjska armatura je izdelana po najsodobnejših trendih in ima vse, kar potrebuje prava armatura. Izvlečna funkcija postaja vse bolj zahtevana lastnost kuhinjskih armatur, saj je delo z njo preprostejše, pipi pa se nam ni potrebno prilagajati.

Izvlečno funkcijo te čudovite armature dovrši sodoben, moderen dizajn in zlata površina izdelka, ki bo poudarila vsako na prvi pogled dolgočasno kuhinjo in jo spremenila v pravo razkošje.

Opazen sijaj imitiranega zlata, ki krasi površino izdelka, boste opazili že ob prvem pogledu na armaturo – pipa bo sijaj ohranila tudi po večletni uporabi.

Prefinjene oblike

Izvlečna zlata kuhinjska armatura ni le preprosta za uporabo, temveč je tudi izjemen dodatek k eleganci vaše kuhinje. Prava armatura je tista, ki profesionalno opravlja svoj namen in vam poenostavi delo tako, da se vam prilagaja, obenem pa tudi skrbi za popoln videz vaše sodobno opremljene kuhinje. Armatura EYN KZI1623 ima vse to – in še več!

Vaš pogled bo zagotovo pritegnil dizajn ročice tuša – oblikovana je tako, da oddaja pridih elegance in prestiža in je prijetna na dotik. Majhni detajli na njeni površini dajejo vtis profesionalnosti in izpopolnjenosti.

Izvlečna zlata kuhinjska armatura z vami še vrsto let

Izvlečna zlata kuhinjska armatura je izdelana iz najbolj kakovostnega materiala, ki ga dandanes uporabljajo za izdelavo samo najboljših armatur. Govorimo seveda o trdni in trpežni medenini, ki ohranja popolno zunanjost izdelka in skrbi, da vaše navdušenje nad njim ne bo poniknilo. Površino predstavlja imitirano zlato, ki je pika na i elegantni obliki armature.

Preprosta montaža

Izvlečna zlata kuhinjska armatura je tako enostavna za montažo, da jo lahko opravite sami. Ne bo vam potrebno zapravljati dodatnega denarja, saj boste v kompletu prejeli popolnoma vse, kar boste potrebovali za njeno montažo.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo.

Izvlečna zlata kuhinjska armatura EYN KZI1623
You're viewing: Izvlečna zlata kuhinjska armatura | pipa EYN KZI1623 269 
Dodaj v košarico