Izvlečna LED kuhinjska/kopalniška armatura | Pipa EYN 694

169 

169 

Tip armature: kuhinjska/kopalniška pipa za enojni ali za dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
Barve LED svetilke:rdeča, zelena, modra
Posebnost:
izvlečna pipa (cca 700 mm), termostatska pipa

Podrobni opis za LED izvlečno kuhinjsko/kopalniško armaturo | Pipa EYN 694

Univerzalna armatura je lahko izjemen dodatek k eleganci in uporabnosti vaše kopalnice ali kuhinje

Kuhinjska/kopalniška pipa EYN 694 je univerzalni dodatek vsaki kuhinji ali kopalnici. Če jo umestite v klasično kuhinjo ali kopalnico, bo vanjo vnesla barvitost in svežino. Če postane del vaše moderne dizajnerske kuhinje ali kopalnice, bo zagotovo pravšnja pika na i dovršenosti vašega doma.

Z eno potezo do velikega učinka

V svojo kuhinjo ali kopalnico boste z LED kopalniško/kuhinjsko armaturo EYN 694 vnesli svež, ekstravaganten pridih. Ves prostor bo zasijal na novo.

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 694 je primerna za enojni ali za dvojni umivalnik

Pipo EYN 694 lahko uporabljate na enojnem ali na dvojnem umivalniku. Primerna je tako za umivalnik v kopalnici kot za kuhinjsko pomivalno korito. Toplo in hladno vodo boste dozirali s pomočjo priročnega ročaja, ki je dodatno izbočen ter prijeten na dotik.

Izjemna uporabna vrednost izvlečne pipe 

Sodobno oblikovana kuhinjska/kopalniška armatura EYN 694 ima kar 700 mm dolg izvlečni del, ki ga lahko po potrebi raztegnete ali pospravite. Posod ali vaz – še posebej velikih in težkih – vam ne bo več treba dvigovati v pomivalno korito oziroma umivalnik. Pipo boste preprosto  izvlekli in z njo segli do posode, ali usmerili vanjo curek vode, tudi vse do tal.

Sodobni trend LED armatur – več kot samo estetski dodatek

Umetelno dizajniran model kuhinjske/kopalniške pipe EYN 694 vključuje močno LED svetilko, ki bo popestrila vašo izkušnjo uporabe pipe. V vašem domu bo voda poslej sijala! Vnašanje estetike pa ni edina funkcija LED svetilke. Ker pipa deluje na podlagi termostata, vam bo obarvanost vode sporočala tudi njeno temperaturo.
Ko boste odprli pipo, se bo svetilka samodejno obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri nizki temperaturi vode bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila, se bo svetloba spremenila v zeleno. Pri visoki temperaturi vode pa vas bo očarala rdeča barva.

LED svetilka univerzalne armature EYN 694 ne potrebuje dodatne baterije

LED svetilka modela kuhinjske/kopalniške pipe EYN 694, ki bo popestrila vašo uporabo pipe, ne potrebuje nobene dodatne baterije, saj deluje na pretok vode skozi pipo. Ne bo se vam potrebno ukvarjati z menjavo baterij ali dodatnimi stroški.

Enostavno čiščenje kuhinjske/kopalniške armature EYN 694

Dovršeno obliko pipe želimo seveda ohranjati čisto, brez nadležnih madežev in lis, ki ostanejo od vode. Pipa EYN 694 je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo, da vam estetike ne bodo kazili vodni madeži. Njeno čiščenje je izjemno enostavno. Uporabimo zgolj nežen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.

Izvlečna LED kuhinjska/kopalniška armatura bo z vami vrsto let

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 694 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Preprosta in hitra montaža kuhinjske/kopalniške pipe EYN 694

Enostavno in hitro montažo armature EYN 694 lahko opravite sami – brez dodatnih stroškov za hišne mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Pipa se pritrdi na pult ali na umivalnik, s pomočjo ene same luknje. Vaš paket vsebuje vse potrebno za montažo.

Lesk, ki traja

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 694 je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo dolgotrajen lesk. Nihče si ne želi neestetskih vodnih madežev ali lis na pipi. Armaturo očistimo zgolj z nežnim detergentom. Hitro in enostavno.

Ugodna cena kuhinjske/kopalniške pipe EYN 694

Izvlečna kuhinjska/kopalniška armatura z LED svetilko, ki bo v vašo kopalnico ali kuhinjo vnesla barvitost ter vam olajšala marsikatero aktivnost, je lahko vaša po zelo ugodni ceni. Izkoristite priložnost!

Nakup brez tveganja

24-mesečna garancija, ki vam jo izdamo ob nakupu kopalniške/kuhinjske armature, vam omogoča nakup brez tveganja.

Naj s kuhinjsko/kopalniško armaturo EYN 694 vaš dom zares zaživi

Privoščite svoji kuhinji ali kopalnici nekaj več, privoščite ji dizajn, ki izraža drznost. Vsakokrat, ko jo boste uporabili, boste lahko občudovali umetelni dizajn pipe EYN 694, pipe, ki poudarja vaš življenjski stil.

 

LED_kuhinjska_kopalniska_armatura_pipa_EYN694_modra
You're viewing: Izvlečna LED kuhinjska/kopalniška armatura | Pipa EYN 694 169 
Dodaj v košarico