Izvlečna kuhinjska armatura prestižnega izgleda | pipa EYN KZI6168

239 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kuhinji
Namestitev: Kuhinjska armatura montirana na pult
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: tuš ali klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Opis

Podrobni opis izvlečne kuhinjske armature prestižnega izgleda | pipa EYN KZI6168

Svež videz vaše kuhinje

Izvlečna kuhinjska armatura EYN KZI6168 je dizajnirana tako, da poskrbi za popolnoma nov videz vaše sodobno opremljene kuhinje. Kuhinji doda piko na i in jo dopolni do potankosti.

Izvlečna funkcija je tisto, kar bi dandanes morale imeti vse kuhinjske armature, saj je delo s takšno pipo precej bolj enostavno, kuhinja pa je videti sodobna in prilagojena našim potrebam.

Kljub izvlečni funkciji pipa ni videti neprivlačno, saj so proizvajalci poskrbeli za fantastičen dizajn, ki se poda v vsako sodobno opremljeno kuhinjo. Prepričani smo, da bo navdušil tudi vas.

Sijaj zlata

Površino izvlečne kuhinjske armature krasi imitacija zlata. Zlata barva danes še vedno v modi. Asociira nas na eleganco in prestiž ter prefinjenost, kar je opazno tudi pri armaturi EYN KZI6168. Vnesite nekaj elegance tudi v vašo kuhinjo, ne bo vam žal.

Površina izdelka oddaja sijaj, nad katerim se boste znova in znova navduševali. Zaradi kakovostne izbire materialov bo izdelek ohranil sijaj tudi več let po nakupu, zato vam ni potrebno skrbeti, da boste morali armaturo po nekaj letih uporabe nadomestiti z drugo zaradi videza dotrajanosti.

Naj vaši kuhinjski opravki postanejo enostavnejši – z izvlečno pipo je vse to mogoče.

Izvlečna kuhinjska armatura z dolgo življenjsko dobo

Izvlečna kuhinjska armatura je tako kot večina sodobnih armatur izdelana iz materiala, ki skrbi za podaljšano življenjsko dobo. Govorimo seveda o trdni in trpežni medenini, s katero bo vaša pipa tudi po nekaj letih videti popolno.

Preprosta montaža

Vse, kar boste potrebovali za montažo izvlečne kuhinjske armature, boste prejeli v kompletu, skupaj s pipo. Montaža je tako preprosta, da jo lahko opravite sami, tudi, če niste mojster za domača opravila. Potrebujete le eno luknjo in nekaj časa.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Vaš nakup bo opravljen varno in brez tveganj.