Akcija!

Elegantna pipa za kopalnico EYN 017 | Nov dizajn kopalniške armature za enojni umivalnik

169 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

 

Opis

Podrobni opis za novo kopalniško armaturo za enojni umivalnik | Elegantna pipa za kopalnico EYN 017

Ekstravagantna pipa – pika na i vaše dizajnerske kopalnice

Vašo sodobno opremljeno kopalnico lahko dopolni ter popestri nov dizajn pipe EYN 017, ki očara s svojim elegantnim visokim vratom, umetelno zaobljenimi robovi ter nežno ukrivljenostjo pipe in ročaja.

Elegantna ter uporabna višina

Pipa EYN 017  meri v višimo kar 320 mm, kar vam omogoča, da jo uporabite tudi v kombinaciji z ekstravagantnim dvignjenim umivalnikom (kot na fotografijah) ter vam daje več uporabnega prostora. Brez težav boste pod njo postavili posodo za vodo, vazo ipd.

Pipa EYN 017 je vrhunsko dizajnirana

Pri kopalniški armaturi EYN 017 se dovršeno prepletajo ukrivljenost, zaobljenost robov ter pravokotne linije. Vse skupaj daje pipi vrhunski dizajn, ki bo požel pohvale vaših obiskovalcev ter vam nudil estetski užitek ob vsaki uporabi.

Pipa je primerna za enojni umivalnik, toplo oziroma hladno vodo pa boste dozirali s pomočjo dovršeno oblikovanega ročaja, ki je prijeten tako na pogled kot na otip. Vodne kapljice se bodo spustile iz nežno ukrivljenega dela pipe, ki je v sozvočju z rahlo ukrivljenostjo ročaja.

Kopalniška pipa EYN 017 je narejena iz trpežnih materialov

Pipa EYN 017 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Hitro in preprosto do kopalniške armature EYN 017

Po oddaji preprostega spletnega naročila vam jo v najkrajšem možnem času dostavimo, v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montaža je hitra in preprosta. In že lahko uživate v uporabi ter v njeni eleganci.

Pipa EYN 017 je termostatska

Kopalniška armatura EYN 017 ima vgrajen termostat, kar pomeni, da odpade vaša skrb, da bi se opekli s prevročo vodo. Brez skrbi lahko pipo uporabljajo tudi mlajši otroci.

Nakup brez tveganja

Pipa za kopalnico EYN 017 je lahko vaša hitro, enostavno in brez tveganja, saj vam ob nakupu izdamo 2-letno garancijo.

Ugodna cena kopalniške armature EYN 017

Nov model pipe za kopalnico EYN 017 je v naši spletni trgovini na voljo po zelo ugodni ceni. Tokrat gresta vrhunski dizajn in nizka cena z roko v roki. Vsekakor lahko sebi in svoji kopalnici privoščite nekaj posebnega!

Če iščete nekaj več za svojo kopalnico, je pipa EYN 017 prava izbira

Vrhunski dizajn, uporabna višina, nizka cena in kvalitetni materiali so aduti, ki govorijo v prid nakupu kopalniške armature EYN 017.