Čudovita stenska armatura za umivalnik | pipa EYN SU9338

239 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: tri
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za čudovito stensko armaturo za umivalnik | pipa EYN SU9338

Čudovita stenska armatura v vašem domu

Čudovita stenska armatura za umivalnik EYN SU9338 je armatura, ki vas bo navdušila tako z zunanjim videzom kot tudi s funkcionalnostjo in preprosto uporabo. Pipa je oblikovana tako, da pride način toka vode zares do izraza.

Površina izdelka je narejena iz materiala, ki skrbi za neprimerljivo lep sijaj, ki traja in traja. Material prav tako ne zahteva posebne nege – dovolj bo, če boste armaturo vsake toliko časa očistili z nežnim detergentom. Tako boste sijaj ohranili še dlje, pipa pa bo po nekaj letih uporabe še vedno takšna, kot je bila ob nakupu.

Čudovita stenska armatura za umivalnik EYN SU9338 se bo lepo podala v vsako sodobno opremljeno kopalnico, v kateri bo zasijala v vsej svoji veličastnosti.

Oblika, ki omogoča način slapa

Čudovita stenska armatura za umivalnik daje vtis ukrivljenosti. Narejena je namreč tako, da se širši del, ki je pritrjen na steno, proti koncu vse bolj oži – v zadnjem delu, iz katerega prihaja voda v obliki slapa je torej armatura precej ožja kot v začetnem delu, pritrjenem na steno.

K čudovitemu videzu pripomoreta tudi ročaja v obliki kock, ki se lepo podajata glavnemu delu armature in ga dopolnjujeta v celoto.

Čudovita stenska armatura, ki bo z vami še vrsto let

Čudovita stenska armatura EYN SU9338 je narejena iz materialov, ki se najpogosteje uproabljajo za izdelavo armatur, saj so dokazano najprimernejši materiali za tovrstne izdelke. Govorimo seveda o trpežni medenini in zaključnem sloju iz poliranega kroma.

K dolgi življenjski dobi ogromno prispeva dovršen keramični ventil. Njegova naloga je, da preprečuje nadležno kapljanje vode, ki bi vas zagotovo spravilo ob živce, na umivalniku pa bi lahko pustilo neestetske madeže.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam nudimo kar 24-mesečno garancijo. Vaš nakup bo varen in brez tveganj.