Črna stenska armatura za hladno vodo | Pipa EYN WC1142

199 

199 

Enostavna montaža
Zaradi preproste zasnove in priloženih dodatkov lahko pipa takoj po odprtju škatle hitro in brez težav namestite. Idealno za vsakogar, ki si želi praktično in hitro rešitev.

Uporabniku prijazna oblika
Številne, enakomerno porazdeljene luknjice omogočajo ustvarjanje čudovitega učinka vodnega slapu, ki poleg estetskega učinka zagotavlja tudi fino in enakomerno razpršitev vode, brez nepotrebnega škropljenja.

Dodelan dizajn
Kvadratni ročaj je oblikovan ergonomsko in izboljša videz izdelka, obenem pa zagotavlja gladko odpiranje in zapiranje pipe. Daljši izliv je prilagojen tudi za večje umivalnike, kar dodatno poveča funkcionalnost in uporabnost.

Estetski videz
Eleganten črn zaključek in gladke linije skupaj s kvadratnim upravljalnim gumbom pipo naredijo sodobno in modno, kar pomeni, da bo v vaši kopalnici ali kuhinji služila kot prelep dekorativni element.

Trajnost
 Izdelana iz visokokakovostnih materialov kot so medenina, keramika, ABS in galvanizirani premaz skupaj z integriranim ohišjem, pipa zagotavlja dolgo življenjsko dobo, odlično odpornost proti obrabi, koroziji in deformaciji. Tako bo v vlažnih okoljih ostala trpežna in robustna.

Naredite svojo kopalnico ali kuhinjo ne le funkcionalno, ampak tudi vizualno privlačno z našo elegantno pipo, ki združuje sodobno tehnologijo in izjemno estetiko. Idealna izbira za vse, ki cenijo kakovost, trajnost in izjemen dizajn.

 

Crna Stenska Armatura Za Hladno Vodo Pipa Eyn Wb1406 5
You're viewing: Črna stenska armatura za hladno vodo | Pipa EYN WC1142 199 
Dodaj v košarico