Bela kopalniška armatura | pipa EYN KAB2734

169 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: klasičen
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za belo kopalniško armaturo | pipa EYN KAB2734

Prefinjen umivalnik naj dopolni bela kopalniška armatura

Bela kopalniška armatura EYN KAB2734 je pipa sodobne oblike, ki bo v vašo kopalnico vnesla občutek svežine. Je sodobnega dizajna, a hkrati dovolj preprosta. Posebnost je morda prav oblika ročaja te zanimive kopalniške armature.

Naj vaš umivalnik zasije v družbi čudovite bele kopalniške armature.

Navdušenje nad armaturo ne bo ostalo skrito

Bela kopalniška armatura vas bo zagotovo navdušila, pritegnila pa bo tudi poglede vaših gostov. S pridihom elegance, ki ga oddaja, je popolni modni dodatek za vašo sodobno dizajnirano kopalnico.

Kopalniško armaturo krasi ročaj srebrne barve, ki ima prav posebno obliko. Z zasukom ročaja lahko nadzorujete pritok tople ali hladne vode. Voda iz pipe priteče v obliki klasičnega ozkega curka.

Z belo kopalniško armaturo bo tudi trenutek, ko si boste umivali roke, dragocen in poln navdušenja.

Bela kopalniška armatura z dolgo življenjsko dobo

Vas skrbi, da bo kopalniška armatura po nekaj mesecih uporabe izgubila sijaj, kalili pa jo bodo vodni madeži? Zares vam ni potrebno skrbeti! Bela kopalniška armatura je izdelana iz trpežne in močne medenine, ki jo zaključuje sloj poliranega kroma. Oba materiala izdelku podaljšujeta življenjsko dobo, poudarjata sijaj površine in ohranjata pipo takšno, kot je bila ob nakupu.

Sijaj boste ohranili z rednim čiščenjem armature z nežnim detergentom.

Dovršen keramični ventil poskrbi, da je nadležno kapljanje vode preprečeno.

Preprosta montaža 

Enostavno in hitro montažo lahko opravite sami – brez dodatnih stroškov za hišne mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Ob naročilu prejmete potrebne cevi ter dodatke za namestitev kopalniške armature.

24-mesečna garancija

Ob nakupu bele kopalniške armature vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo kakovostno izdelavo izdelka in njegovo ugodno ceno. Armatura je vredna nakupa, saj vas bo spremljala še dolga leta. Nakup v naši spletni trgovini je varen, brez vseh tveganj.