Zlati podometni tuš sistem | tuš sistem EYN PT23491

499 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina:polirano zlato
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež,  ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za zlati podometni tuš sistem | tuš sistem EYN PT23491

Zlati podometni tuš sistem v vaši kopalnici

Zlati podometni tuš sistem EYN PT23491 je prestižnega, modernega izgleda. Vašo kopalnico bo spremenil v prostor, napolnjen z eleganco, prestižem in sodobnostjo.

Zlati podometni tuš sistem s svojimi modernimi oblikami in vedno popularno zlato barvo poskrbi za enkraten videz vaše kopalnice. Naj bo kopalnica tisti prostor, v katerem si boste vzeli trenutek za lastno sprostitev po napornem dnevu.

Ta trenutek bo čaroben, želeli si boste, da se nikoli ne bi končal. Ne odlašajte, odločite se za nakup tega prečudovitega izdelka in uživajte v številnih čudovitih trenutkih.

Prefinjene linije in očarljiv sijaj

Zlati podometni  tuš sistem vas bo očaral s prefinjenimi linijami in zlato barvo. Kvadratna oblika glave tuš sistema se neverjetno lepo povezuje s pravokotno obliko ročice za prhanje.

Ročica za prhanje je pravokotno oblikovana. Zlata barva je na sami ročici tuš panela kombinirana s črno barvo, kar izraža tudi drzen izgled tuš sistema. Ročica je oblikovana tako, da je na otip prijetna, prav tako pa je enostavna za držanje v rokah med prhanjem.

Čudovita zlata barva z opaznim sijajem vse linije združuje v popolno celoto zlatega podometnega tuš sistema.

Zlati podometni tuš sistem bo z vami dolga leta

Zlati podometni tuš sistem je izdelan iz profesionalno izbranih materialov, ki potrjujejo njegovo kakovost. Trpežna medenina, prevlečena s poliranim zlatom je odlična izbira materiala za omenjeni izdelek. Po zaslugi teh materialov bo zlati podometni tuš sistem z vami še dolga leta in sicer takšen, kot je bil ob nakupu – brez madežev, z opaznim sijajem, od katerega kar ne boste mogli odvrniti oči!

24-mesečna garancija

Ob nakupu zlatega podometnega tuš sistema EYN PT 23491 vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je razmerje med kvaliteto in ceno izdelka zares izjemno. Vaš nakup bo varen.