Zlata izvlečna kuhinjska armatura | pipa EYN KZI4282

289 

Tip armature: pipa primerna za dvojni ali enojni umivalnik v kuhinji
Namestitev: Kuhinjska armatura montirana na pult
Glavni material: trpežna medenina
Površina: imitacija zlata
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Način toka vode: tuš ali klasičen okrogli curek
Število lukenj za montažo: ena

Opis

Podrobni opis za zlato izvlečno kuhinjsko armaturo | pipa EYN KZI4282

Zlata izvlečna kuhinjska armatura v vaši kuhinji

Zlata izvlečna kuhinjska armatura EYN KZI4282 je pipa, primerna za vsako sodobno opremljeno kuhinjo. Armatura ni klasičnega, elegantnega videza, temveč je videti nekoliko bolj robustno in s tem neverjetno profesionalno.

Njen namen je, da vam pomivanje posode in pranje sadja ter zelenjave naredi bolj preprosto. S to armaturo boste omenjene opravke izvajali z navdušenjem. Za njeno preprosto uporabo poskrbi izvlečna funkcija, s katero bodo vaši opravki v kuhinji enostavni kot še nikoli.

Odločite se za nakup in poskrbite za profesionalen videz vaše kuhinje z zlato izvlečno kuhinjsko armaturo EYN KZI4282.

Dizajn izvlečne kuhinjske armature

Zlata izvlečna kuhinjska armatura je izdelana tako, da hkrati skrbi za profesionalen videz vaše kuhinje in navdušuje s svojo preprosto uporabo in neverjetno funkcionalnostjo. Izvlečna funkcija vas bo zagotovo navdušila, saj vam ne bo več potrebno skrbeti zaradi prekratke pipe, s katero je lahko pranje posode prava nočna mora. Pipo enostavno izvlečete, jo usmerite kamor želite in z lahkoto opravite željeno kuhinjsko opravilo.

Klasična zlata barva poudari profesionalen videz kuhinjske armature.

K armaturi se lepo poda ročaj, ki je oblikovan izjemno preprosto, je enostaven za uporabo in prijeten na dotik.

Zlata izvlečna kuhinjska armatura z dolgo življenjsko dobo

Zlata izvlečna kuhinjska armatura EYN KZI4282 je narejena iz trpežne medenine, ki skrbi za dolgo življenjsko dobo izdelka in ohranja popolni videz tudi več let po nakupu pipe. Površino predstavlja imitacija zlata, katere sijaja ne boste mogli spregledati niti vi, niti vaši gosti.

Preprosta montaža

Izvlečna kuhinjska armatura je preprosta za montažo – opravite jo lahko kar sami. Za namestitev pipe boste potrebovali eno samo luknjo. Vse, kar potrebujete za montažo, boste prejeli v kompletu skupaj z armaturo.

24-mesečna garancija

Ob nakupu zlate izvlečne kuhinjske armature vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Vaš nakup bo varen in brez tveganj.