Visoka kopalniška/kuhinjska armatura z LED svetilko | Pipa EYN 0245

119 

Tip armature: kuhinjska/kopalniška pipa za enojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Oblika: klasična
Število lukenj za montažo: ena
Način toka vode: slap
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
LED svetloba: modra, zelena, rdeča
Posebnost: termostatska pipa

Opis

Podrobni opis za pipo EYN 0245 | Visoka kopalniška/kuhinjska armatura z LED svetilko

Kako z eno potezo – novo kopalniško/kuhinjsko armaturo – spremeniti kopalnico ali kuhinjo v dizajnerski prostor?

Nov model kopalniške/kuhinjske armature EYN 0245 z LED svetilko, ki pričara vzdušje, vas bo prepričal s svojo sofisticirano lepoto in praktično uporabnostjo. Pustite, da vas očarata in zapeljeta eleganca ter vrhunska dovršenost oblike najnovejšega modela pipe. Naj tudi oblika vaše pipe sporoča, da vam je pomembno, v kakšnem okolju živite in ustvarjate.

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 0245 je lahko tista drobna, a opazna sprememba, ki bo vašemu domu vdahnila novo svežino

Razmišljate o menjavi pipe v kuhinji, kopalnici ali sanitarijah? Priporočamo vam najnovejši model EYN 0245 iz kakovostne medenine, s prevleko iz poliranega kroma. Spada med visoke armature ter ima vgrajen termostat. Estetska dovršenost v kombinaciji s trpežnostjo in uporabnostjo.

Praktična uporabna vrednost kopalniške/kuhinjske armature EYN 0245

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 0245 spada med visoke. V višino meri 295 mm ter zaradi ozkega dizajna dovoljuje kar 272 mm uporabne višine. Poleg tega nudi več kot 180 mm uporabne globine. Brez težav boste pod njo postavili večja vedra, posode, vaze ali steklenice. Če jo boste uporabili v kuhinji, pomivanje velikih pladnjev ali pekačev ne bo več težava.

Barvita izkušnja pipe EYN 0245

Nov model kopalniške/kuhinjske armature EYN 0245 vključuje LED lučko, ki bo popestrila vašo izkušnjo uporabe pipe. Lučka bo samodejno ‘obarvala’ vodni curek v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri temperaturi vode pod 35 stopinj celzija bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila med 35 in 43 stopinj celzija, se bo svetloba samodejno obarvala zeleno. Pri temperaturi vode med 43 in 50 stopinj celzija, vas bo očarala rdeča barva. Na to, da je temperatura presegla 50 stopinj, pa vas bo opozorilo utripanje rdeče LED lučke. Brez skrbi torej, da bi se opekli s prevročo vodo.

Visoka kopalniška/kuhinjska armatura bo z vami vrsto let

Kuhinjska/kopalniška pipa EYN 0245 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja. Kvaliteta, ki traja.

Opremljate vikend v tujini?

Brez skrbi, naš model kopalniške/kuhinjske armature je zasnovan tako, da ga je možno priključiti na najrazličnejše vodne sisteme. Hitro in enostavno.

Preprosto in hitro do nove kuhinjske/kopalniške armature

Le nekaj klikov, da izpolnite naročilo in kmalu vam dostavimo vaš izbor. Enostavno in hitro montažo lahko opravite sami – brez dodatnih stroškov za hišne mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Pipa se pritrdi na umivalnik ali na pult, s pomočjo ene same luknje. Vaš paket vsebuje vse potrebno za montažo.

Ugodna cena kopalniške/kuhinjske armature EYN 0245

Visoka kopalniška/kuhinjska pipa z LED svetilko, ki bo v vašo kopalnico, kuhinjo ali sanitarije vnesla svežino, novost in barvitost, je lahko vaša po zelo ugodni ceni. Izkoristite priložnost!

Nakup brez tveganja in zagotovilo kakovosti

24-mesečna garancija, ki vam jo izdamo ob nakupu kopalniške/kuhinjske armature, vam omogoča nakup brez tveganja. Dodatno zagotovilo kakovosti vam jamči spoštovanje standarda kvalitete ISO9002.

Iščete nekaj več za svojo kopalnico ali kuhinjo? 

Eleganca, z roko v roki s praktično uporabnostjo, je prava izbira. Edinstveni dizajn kopalniške/kuhinjske armature EYN 0245 bo požel pohvale, ko boste prijatelje povabili na obisk. Pika na i vsake dovršene notranje opreme. Majhen vložek za opazno razliko!