Visoka izvlečna kuhinjska armatura| Kuhinjska pipa EYN 8526

169 

Tip armature: kuhinjska pipa za enojni ali dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na kuhinjski pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Posebnost: izvlečna pipa

Opis

Podrobni opis za visoko izvečno kuhinjsko pipo | Kuhinjska armatura za umivalnik EYN 8526

Naj vas prepričata uporabna vrednost in stabilna eleganca, ki ju poseduje kuhinjska armatura EYN 8526

Kuhinjska armatura EYN 8526 bo postala ključni del vaše sodobno opremljene kuhinje. Pritrdite jo preprosto in hitro, neposredno na umivalnik (ali na kuhinjski pult) in že jo lahko uporabljate.

Kuhinjska pipa EYN 8526 je izvlečna – podaljšan, usmerjen vodni tok, kadar ga potrebujete

Posebna prednost kuhinjske armature EYN 8526 je, da je izvlečna in zelo visoka. Kadar želite uporabiti njeno višino, jo pospravite. Pod njo lahko tako brez težav postavite tudi najvišje vaze, steklenice ali posode. Vanje lahko natočite vodo ali jih operete. S to pipo bo mnogo preprostejše tudi pomivanje večjih kosov posode, kot so na primer veliki pladnji ali pekači. Kadar bi po drugi strani želeli bolj usmerjen curek vode, pipo preprosto izvlečete in jo s tem podaljšate.

Kuhinjska armatura EYN 8526 je primerna za enojni kot tudi za dvojni umivalnik

Kuhinjska armatura EYN 8526 je s svojo višino, izvlečno funkcijo ter možnostjo zasuka v levo ali v desno zelo primerna tako za enojni kot za dvojni umivalnik oziroma pomivalno korito. Toplo ali hladno vodo boste izbirali s pomočjo ročaja, ki s svojim izbočenim delom omogoča preprosto in na otip prijeteno uporabo.

Naj vam kuhinjska armatura EYN 8526 olajša delo ter naredi vaše kulinarične podvige še prijetnejše

Model pipe EYN 8526 je vsekakor odlična izbira za vse, ki vam vaša kuhinja predstavlja prostor ustvarjanja. Še posebej za tiste, ki radi kuhate na veliko. Ustvarjanje čudovitih obrokov za vso družino ali za prijatelje bo z njo še bolj preprosto in prijetno. Tudi pomivanje posode, vključno z velikimi ponvami ali pekači, bo mala malica. Delo bo opravljeno še hitreje in s še več veselja. Ostalo vam bo več časa za uživanje ob jedi, z ljudmi, ki vam nekaj pomenijo.

Visoka izvlečna kuhinjska armatura bo z vami vrsto let

Kuhinjska pipa EYN 8526 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Hitra in enostavna namestitev kuhinjske pipe EYN 8526

Enostavno in hitro montažo lahko opravite sami – brez dodatnih stroškov za hišne mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Ob naročilu prejmete potrebne cevi ter dodatke za namestitev kuhinjske armature.

Ugodna cena kuhinjske armature EYN 8526

Izredna uporabnost, eleganca ter kakovost gredo redko skupaj z nizko ceno. V tem primeru gredo skupaj – izkoristite priložnost!

Nakup brez tveganja

24-mesečna garancija, ki vam jo izdamo ob nakupu kuhinjske armature, vam omogoča nakup brez tveganja. Dodatno zagotovilo kakovosti je spoštovanje standarda kvalitete ISO9002.