Univerzalna pipa EYN CM0243 | Sodobna LED kopalniška/kuhinjska armatura

119 

Tip armature: pipa za kopalnico ali kuhinjo, primerna za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na umivalnik ali na pult
Material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Vroča in mrzla voda: da
Število lukenj za montažo: ena
Način toka vode: tuš
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da
Barve LED svetlobe: rdeča/zelena/modra (glede na temperaturo vode)
Termostatska pipa: da

Opis

Podrobni opis za sodobno LED kopalniško/kuhinjsko armaturo | Univerzalna pipa EYN CM0243

Sodoben dizajn, bleščeč poliran krom in modrina

Univerzalna pipa EYN CM0243 je oblikovana v krožnih oblikah. Dizajn se poigrava s praznino in polnostjo prostora. Vse linije so mehko zaokrožene. Armatura ima prevleko iz sijočeka poliranega kroma, voda pa priteče iz okroglega dela v zanimivi modri barvi.

Zanimiva in uporabna “L” oblika

Univerzalna pipa EYN CM0243 meri 170 mm v višino in 184 mm v globino, kar pomeni, da lahko seže globlje v umivalnik ali pomivalno korito. Brez težav lahko pod njo postavimo višjo vazo ali z vodo napolnimo vedro.

Doziranje tople ali hladne vode

Okrogle linije kopalniške/kuhinjske armature EYN CM0243 dopolnjuje okrogel ročaj s podaljšanim valjastim delom. Tudi ročaj je prevlečen s sijočim poliranim kromom ter je izjemno odziven in prijeten na dotik.

Univerzalna pipa EYN CM0243 – kvaliteta, ki traja

Kuhinjska/kopalniška armatura EYN CM0243 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Voda priteče iz okroglega, modro obarvanega izbočenega dela, ki vsebuje LED svetilko. Svetilka se glede na temperaturo vode obarva v modro, zeleno ali rdečo svetlobo. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja. Dodatno zagotovilo kakovosti je spoštovanje ISO9002 standarda kvalitete med celotno proizvodnjo. Kvaliteta, ki traja.

Barvitost v vaši kuhinji ali kopalnici

Univerzalna pipa EYN CM0243 vsebuje LED svetilko, ki se obarva glede na temperaturo vode, ki priteče skozi pipo. Svetilka se bo obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri temperaturi vode pod 35 stopinj celzija, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura dvignila med 35 in 43 stopinj celzija, se bo svetloba samodejno obarvala zeleno. Pri temperaturi vode med 43 in 50 stopinj celzija, vas bo očarala rdeča barva. Na to, da je temperatura presegla 50 stopinj, pa vas bo opozorilo utripanje rdeče LED lučke. Brez skrbi torej, da bi se opekli s prevročo vodo.

Nakup brez tveganja

Univerzalna pipa za kopalnico ali kuhinjo EYN CM0243 vključuje 24-mesečno garancijo proizvajalca in tako predstavlja nakup brez tveganja.

Univerzalna pipa EYN CM0243 po ugodni ceni

Sodobni dizajn in odlična kvaliteta navadno ne gresta z roko v roki z ugodno ceno, vendar vam tokrat ne bo potrebno seči globoko v denarnico. Izkoristite priložnost.

Hitra in preprosta montaža

Univerzalna pipa za kuhinjo ali kopalnico EYN CM0243 pride v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montirate jo lahko sami, hitro in preprosto, s pomočjo ene luknje v umivalniku oziroma pultu. Brez dodatnih stroškov za mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Preprosto in hitro.

Izberite napreden, sodobni stil

Naj tudi vaš dom odraža vaš napreden življenjski nazor. Izberite napreden, sodobni stil univerzalne armature EYN CM0243, ki bo odličen dodatek k vaši kuhinji ali kopalnici.