Ukrivljena armatura za kopalnico EYN 0007 | Umetelno dizajnirana pipa za enojni umivalnik

139 

Tip armature: pipa za kopalnico, primerna za enojni umivalnik
Namestitev: kopalniška armatura se pritrdi na umivalnik
Glavni material: medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Število lukenj za montažo: ena
Način toka vode: klasični okrogli curek
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Posebnost: termostatska pipa

 

Opis

Podrobni opis za sodobno oblikovano pipo za enojni umivalnik | Ukrivljena armatura za kopalnico EYN 0007

Naj bo armatura v vaši kopalnici nekaj posebnega – izberite pipo EYN 0007

Vnesite v svojo sodobno opremljeno kopalnico čudovite ukrivljene in zaobljene linije nove pipe EYN 0007. Dizajnirana je tako, da se prilagodi vsakršnemu umivalniku. Če jo boste namestili na okrogli umivalnik, bodo izstopili predvsem umetelna ukrivljenost pipe, okrogli iztok ter okroglina čudovitega ročaja armature. Če jo namestite na umivalnik kvadratne oblike, pa bodo do izraza prišli predvsem širina pipe, pravokotni spodnji del ter pravokotni del ročaja. V vsakem primeru bo s pomočjo armature EYN 0007 vaš umivalnik zares nekaj posebnega.

Doziranje toka ter temperature vode

Armatura za kopalnico EYN 0007 ima sodobno dizajniran ročaj, ki je preplet ukrivljenosti ter okroglih in pravokotnih oblik. Z njegovim zasukom levo oziroma desno boste enostavno dozirali temperaturo vode, s premikanjem ročaja bližje ali dlje stran od pipe, pa boste dozirali širino vodnega curka.

Pipa EYN 0007 je termostatska

Kopalniška armatura EYN 0007 ima vgrajen termostat, kar pomeni, da odpade vaša skrb, da bi se opekli s prevročo vodo. Brez skrbi lahko pipo uporabljajo tudi mlajši otroci.

Kopalniška armatura EYN 0007 je narejena iz trpežnih materialov

Pipa EYN 0007 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Enostavno čiščenje armature za kopalnico EYN 0007

Dovršeno obliko pipe želimo seveda ohranjati čisto, brez nadležnih madežev in lis, ki ostanejo od vode. Pipa EYN 0007 je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo, da vam estetike ne bodo kazili vodni madeži. Njeno čiščenje je izjemno enostavno, uporabimo le nežen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo umazanijo.

Armatura EYN 0007 je lahko vaša hitro in preprosto

Po oddaji preprostega spletnega naročila vam jo v najkrajšem možnem času dostavimo, v paketu z vsem potrebnim za njeno montažo. Montaža je hitra in enostavna. In že lahko uživate v uporabi ter eleganci, ki jo v vašo kopalnico vnese armatura EYN 0007.

Nakup brez tveganja 

Armatura za kopalnico EYN 0007 je lahko vaša hitro, enostavno in brez tveganja, saj vam ob nakupu izdamo 2-letno garancijo.

Ugodna cena kopalniške pipe EYN 0007

Nov model armature za kopalnico EYN 0007 je v naši spletni trgovini na voljo po zelo ugodni ceni. Tokrat gresta vrhunski dizajn in nizka cena z roko v roki. Vsekakor lahko sebi in svoji kopalnici privoščite nekaj posebnega!

Če iščete piko na i umivalniku za svojo kopalnico, je armatura EYN 0007 prava izbira

Vrhunski, poseben dizajn, nizka cena in kvalitetni materiali so aduti, ki govorijo v prid nakupu kopalniške pipe EYN 0007.