Tuš sistem z antičnim pridihom | Nadometni tuš sistem EYN NTB92342

499 

Tip tuš panela: nadometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi na steno
Material: medenina
Število ročajev: dvojni ročaj
Stil: starinski
Način toka vode: dež, kopanje, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za tuš sistem z antičnim pridihom | nadometni tuš sistem EYN NTB92342

Poudarite starinski videz vaše kopalnice

Obožujete stvari, ki ustvarjajo antično vzdušje? Vam je všeč, kadar imajo sodobni izdelki starinski videz? S tuš sistemom EYN NTB92342 lahko prikličete antično vzdušje tudi v vašo kopalnico.

Ob pogledu na tuš sistem vam bo zastal dih. Čudovita rjavkasta barva, ki spominja na bron, ustvari videz starinskosti, ki se mu ne boste mogli upreti.

Všeč vam bo, kako se tuš sistem poda v vašo čudovito kopalnico. Navdušeni pa ne boste le vi – počakajte, da ga zagledajo gostje!

Sodoben, a hkrati starinski pridih ročice za tuširanje

Kako čudovito je, kadar lahko združimo dve popolni nasprotji – v tem primeru sodobni slog in starinski slog. To je vidno tudi na ročici tuš sistema, ki zaradi barve izgleda starinsko, oblika pa je že nekoliko sodobnejša. Ročica je na sredini odebeljena, kar omogoča lažji prijem in držanje v rokah. Material je na otip gladek.

Čudovite temne barve so tudi šobe na glavi tuša, iz katerih prihaja voda.

Starinski slog, ki omogoča izbiranje med različnimi načini prhanja

Kljub čudovitemu antičnemu izgledu tuš sistema si lahko privoščite kopanje, prhanje z ročico ali funkcjo dežja – in vse to samo z enim tuš sistemom!

Trpežni material, ki prispeva k daljši življenjski dobi izdelka

Tuš sistem je izdelan iz trpežne medenine, ki je znana po tem, da ohranja popoln videz izdelka in ga varuje pred nastankom madežev in poškodb. Zaključni sloj predstavlja bron.

Ohranite sijaj z rednim negovanjem izdelka z nežnimi detergenti. Tako bo tuš sistem več let izgledal tako, kot ob nakupu.

Nudimo vam 24-mesečno garancijo

Res je, ob nakupu vam zagotovimo 24-mesečno garancijo. Razlog za to je, da smo tudi sami mnenja, da gre pri izdelku za odlično razmerje med kvaliteto in ceno in da je izdelek zares vreden svoje cene. Vaš nakup bo brez vsakega tveganja.