Tuš sistem s funkcijo dežja| Nadometni tuš sistem EYN NTS8627

429 

Tip tuš sistema: nadometni tuš sistem
Namestitev: tuš sistem se pritrdi na steno
Material: medenina, ABS plastika
Število ročajev: enojni ročaj
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
Stil: sodoben
Način toka vode: kopanje, dež, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za tuš sistem s funkcijo dežja| Nadometni tuš sistem EYN NTS8627

Eleganca v vaši kopalnici

Tuš sistem EYN NTS8627 je izdelek, s katerim boste v vaš dom, natančneje v kopalnico, vnesli kanček elegance in prefinjenosti. V njegovi prisotnosti kopalnica preprosto ne more biti dolgočasna in staromodna.

Oblika samega tuš panela je sodobna, zaključujejo jo ostro oblikovani robovi. Je podrejena funkcionalnosti tuš sistema.

Eden izmed atributov tega čudovitega izdelka je tudi njegova klasična srebrna barva, ki lepo pristaja popolnoma vsaki kopalnici. Dovolite, da postane pika na i vaše sodobno opremljene kopalnice.

Sodobnost, združena s popolno funkcionalnostjo

Ne le, da je tuš sistem sodobnega dizajna in elegantnega videza, je tudi neverjetno funkcionalen. Omogoča tri načine toka vode: kopanje, funkcijo dežja in seveda klasično prhanje s premišljeno oblikovano ročico za prhanje. Njen ročaj je oblikovan tako, da je prijeten za oprijem in držanje v rokah.

Ročica za prhanje in glava tuša sta kvadrataste oblike, ki se lepo poda preostalim delom tuš sistema.

Velika prednost izdelka je tudi termostatična pipa.

Preprosta montaža, brez dodatnih stroškov

Za montažo, ki je stenska, ni potrebno, da ste mojster. Montaža je tako preprosta, da jo lahko opravite sami in se tako izognete dodatnim, nepotrebnim stroškom, ki bi sicer nastali. Vse, kar boste zanjo potrebovali, boste prejeli v kompletu z izdelkom.

Skrbno izbrani materiali

Tuš sistem je izdelan iz trpežne medenine in ABS plastike. Njuno prevleko predstavlja poliran krom. Vsi ti materiali bodo poskrbeli za dolgo življenjsko dobo, brez neželjenih madežev in izgube sijaja. Za daljšo življenjsko dobo izdelek negujte z nežnim detergentom.

Ventil je keramični (prav tako podaljšana življenjska doba), preprečuje pa tudi nadležno kapljanje vode, ki bi pustila grde madeže.

24-mesečna garancija

Ob nakupu tuš sistema vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo kakovost izdelka. Tako bo vaš nakup brez vseh tveganj in popolnoma varen. Izdelek je vreden vašega denarja.