Tuš panel klasičnega dizajna | Nadometni tuš panel NTG56495

579 

Tip tuš panela: nadometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi na steno
Material: medenina
Stil: klasičen
Način toka vode: dež, kopanje, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za tuš panel klasičnega dizajna | nadometni tuš panel NTG56495

Dopolnite kopalnico s klasičnim videzom

Tuš panel NTG56495 bo s klasičnim videzom prekrasno izpopolnil čisto vsako kopalnico. Izdelek bo zagotovo postal središče kopalnice, ki ga preprosto ne boste mogli spregledati.

Čudovito je, kadar lahko klasičen videz združimo s sodobnimi funkcijami. Prav to lahko opazimo pri tuš panelu NTG56495.

Če torej iščete nekaj, kar bi lepo dopolnjevalo domačo kopalnico, obenem pa bi vam poenostavilo tuširanje, je tuš panel NTG56495 pravi izdelek za vas.

Pridih prestižnosti

Kljub temu, da izdelek sodi med klasične tuš panele, se lahko ponaša s prestižnostjo, h kateri prispevajo prelepa zlata barva, ki daje čudovit sijaj, šobe, ki izgledajo kot majhni diamanti, detajli v beli barvi, ki jih lahko najdemo na ročici za tuširanje in nad pipo in seveda fantastična oblika glave tuša, ki spominja na zvon.

Seveda ne moremo izpustiti niti ukrivljenega dela tuš panela, ki glavo povezuje s preostalim delom panela.

Ročica za prhanje z obrobo v beli barvi je oblikovana tako, da omogoča lažji oprijem in držanje v rokah med samim tuširanjem.

Montaža? Nič lažjega…

Nič hudega, če niste ravno mojster za raznolika hišna opravila. Montaža je tako preprosta, da jo boste lahko opravili sami, ne da bi ob tem zapravili dodatne vsote denarja.

Tuš panel se pritrdi na steno.  Vse, kar boste potrebovali za to opravilo, boste prejeli v kompletu z izdelkom.

Materiali, ki podaljšujejo življenjsko dobo

Tuš panel NTG56495 je narejen iz trpežne medenine, ki bo poskrbela za to, da bo izdelek z vami še dolga leta. Izdelku daje čudovit sijaj, ki ga lahko ohranjate s čiščenjem s preprostim, nežnim detergentom. Medenina tudi preprečuje nastanek grdih madežev na njegovi površini.

24-mesečna garancija

Ob nakupi izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Razlog za to je, da je izdelek zares vreden svoje cene. Tako bo vaš nakup brez tveganj.