Tuš panel EYN NTD0341| Digitalni nadometni tuš panel

519 

Tip tuš panela: digitalni nadometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi na steno
Material: nerjaveče jeklo, medenina, cinkove zlitine
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: dež
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: ne

 

Opis

Podrobni opis za tuš panel EYN NTD0341, ki ga preprosto morate imeti | digitalni nadometni tuš panel

Sodoben videz kopalnice naj dovrši eleganten tuš panel EYN NTD0341

Tuš panel EYN NTD0341 bo izpopolnil sodoben videz vsake kopalnice. S pritrditvijo na steno je njegova montaža zares enostavna.

Tuš panel EYN NTD0341 vas bo navdušil s svojim sodobnim dizajnom, hkrati pa vas bo že ob pogledu nanj napolnil neprecenljivi občutek svežine, ob katerem se boste počutili čudovito.

Prepustite se božanju nežnih  kapljic, ki jih bo za vas ustvaril tuš panel EYN NTD0341

Le kdo si ne želi opazovati drobnih kapljic, ki tiho padajo na tla? Sedaj lahko uživate v njihovi prisrčni igrivosti in fantastičnem občutku, ki ga bodo pustile na vaši koži.

Z očarljivim digitalnim prikazom temperature vode in časa tuširanja ne bo prhanje s tuš panelom EYN NTD0341 nikoli več dolgočasno.

Z izbranim tuš panelom vam nikoli več ne bo nerodno gostom razkazati kopalnico – ravno nasprotno – želeli si boste, da to čudovito eleganco opazijo tudi vaši gostje.

Privoščite si neprecenljivo sprostitev

Ob vse hitrejšem življenjskem tempu si premalokrat vzamemo čas  zase, na sprostitev pa niti ne pomislimo. Naj bo čas, preživet med prhanjem, samo vaš. Ne dovolite, da vas drugi motijo medtem, ko se prepuščate božanju nežnih kapljic. Sprostite se.

Ne potrebujete nobenih dodatnih baterij

Za delovanje tuš panela oziroma digitalnega prikaza ne potrebujete dodatnih baterij, kar pomeni, da po nakupu izdelka ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov, kar je preprosto čudovito. Digitalni prikaz temperature vode in časa tuširanja je namreč omogočen na podlagi vodnega toka.

Naj vas tuš panel spremlja še dolga leta

Tuš panel je izdelan iz trpežnega  materiala, ki ga zaključuje poliran krom.

Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Da je tuš panel EYN NTD0341 zares vreden nakupa, dokazuje tudi 24-mesečna garancija, s katero vam zagotavljamo njegovo delovanje.