Termostatski kotni tuš panel, ki se lahko pritrdi tudi na ravno steno | Kotni steber EYN TP1912L

569 

Opis

Zgrajeno, da traja: kotni tuš panel je oblikovana z največjo natančnostjo in se ponaša z neprekosljivo vzdržljivostjo, zaradi česar je popolna za dolgotrajni stik z vodo. Pozabite na obrabo; to je naložba, ki resnično traja.

Trdnost v najboljši luči: z značilnim ohišjem iz trdega nerjaveče pločevine je naša kotni tuš panel trdna obramba proti rji in koroziji.

Keramični disk ventil: razumemo nianse popolne izkušnje prhanja. Zato so naši kotni tuš paneli opremljene s keramičnimi disk ventili, ki zagotavljajo gladko delovanje, dolgo življenjsko dobo in brez kapljanja. Nič več nadležnih puščanj, samo brezhiben pretok.

Evropski standardi, brez težavna namestitev: oblikovan v skladu z evropskimi standardi,  kotni tuš paneli – stebri obljubljajo enostavno namestitev in delovanje. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad DIY ali novinec, namestitev kotnega tuš stebra je  mala malica. Je idealna izbira, ki vašo kopalnico naredi podobno luksuzni hotelski sobi.

Vedno prava temperatura: potopite se v prho, kjer je temperatura ravno pravšnja. Naša napredna tehnologija zagotavlja, da se tlaki hladne in vroče vode hitro uravnotežijo, kar vzdržuje konstantno temperaturo vode. Nič več nenadnih hladnih kapljic ali prevročih presenečenj.

Garancija in izvedba: Naša kotni tuš panel prihaja z  5-letno garancijo. Poleg tega je na voljo v kotni ali klasični zidni izvedbi, kar vam omogoča, da izberete stil, ki najbolje ustreza vaši kopalnici. Glavni mešalni ventil je termostatski!

Nadgradite svojo rutino prhanja z našim kotnim tuš panelom. Vsak dan se potopite v bistvo razkošja. Vaš osebni domači spa vas čaka.

Dodatne informacije

Pritrditev

Kotna, Stenska