Akcija!

Stenska armatura za umivalnik z dvema ročajema| pipa EYN SU5183

199 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: tri
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za umivalnik z dvema ročajema | pipa EYN SU5183

Stenska armatura za umivalnik sodobnega videza

Stenska armatura za umivalnik z dvema ročajema je pipa sodobnega videza, ki se pritrdi na steno. Oblika te armature je sodobna, a kljub temu preprosta, zaradi česar pipa ne bo povsem izstopala v prostoru. Primerna je za vse tiste, ki iščete armaturo sodobnega videza, ne želite pa doseči drznega videza opremljenosti prostora.

Izdelana je iz trpežnih materialov z dolgo življenjsko dobo, odlikuje pa jo tudi sodoben način toka vode (način slapa). Prekrasen sijaj zaključnega sloja iz poliranega kroma ogromno prispeva k lepemu videzu pipe.

Ukrivljenost armature in kvadratne oblike

Stenska armatura za umivalnik z dvema ročajema EYN SU5183 je oblikovana tako, da je zaključni del pipe ukrivljen navzdol, kar lepo poudari vse bolj priljubljen način slapa. Del pipe, ki je pritrjen na steno je kvadratne oblike. Prav tako iz kvadratne oblike izhajata tudi oba ročaja, zato je armatura zares stilsko dovršena.

Stenska armatura za umivalnik je preprosta za uporabo, enostavna za negovanje in privlačna na pogled. Če iščete preprosto in lepo oblikovano armaturo brez odvečnih delov, potem je stenska armatura za umivalnik EYN SU5183 izbira, ki bo dopolnila vaš prostor tako, kot ste si vedno želeli.

Stenska armatura za umivalnik bo z vami še mnogo let

Stenska armatura za umivalnik EYN SU5183 je izdelana iz materialov, ki se dandanes najpogosteje uporabljajo za izdelavo tovrstnih izdelkov, saj so dokazano najbolj trpežni in vzdržljivi. Medenina, prevlečena s kromom armaturi podaljšuje življenjsko dobo in jo ohranja prav takšno, kot je bila ob nakupu. Izginil ne bo niti čudovit sijaj pipe.

Dovršen keramični ventil preprečuje neželjeno kapljanje vode, ki bi na umivalniku pustilo grde madeže.

24-mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature za umivalnik vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Potrjujemo vam, da bo vaš nakup opravljen varno.