Stenska armatura za umivalnik s slapom | pipa EYN SU3875

229 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: dve
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za umivalnik s slapom | pipa EYN SU3875

Čudovit slap

Stenska armatura za umivalnik s slapom EYN SU3875 je sodobno oblikovana pipa, sestavljena iz tanke ploščice, po kateri priteče čudovit slap in lepo oblikovanega ročaja pipe, ki se popolnoma poda k armaturi. Armatura je primerna za uporabo nad enojnim umivalnikom.

Funkcija slapa postaja vse bolj priljubljen način toka vode, saj nudi ogromno sprostitve ob uporabi in tudi dejansko spominja na zvok slapa. Vsi z bogato domišljijo si z lahkoto predstavljajo, da so v naravi.

Stenska armatura s slapom je primerna za vse sodobno opremljene kopalnice, katerim bo dodala pridih elegance in jih spremenila v stilsko dovršene kopalnice, ki bodo pritegnile vsak pogled.

Lepe oblike, ki dovršijo prostor

Stenska armatura za umivalnik s slapom je pipa, katere videz spominja na slap. Tanka, ukrivljena ploščica poskrbi, da se vode iz pipe izlije kot slap, pri čemer nastane pomirjujoč zvok. Ročaj je prijeten na otip, enostaven za uporabo in popolnoma funkcionalen, poleg  tega pa se čudovito poda k ukrivljenemu delu armature, s katerim se stilsko popolnoma sklada.

K lepemu videzu armature ogromno prispeva sijoča površina iz poliranega kroma, ki poskrbi, da kopalnica zasije v soju te čudovite armature.

Stenska armatura izdelana iz kakovostnih materialov

Stenska armatura za umivalnik bo z vami še vrsto let. Zahvala za to gre trpežni medenini, ki predstavlja glavni material izdelka in zaključnemu sloju iz poliranega kroma, ki poleg dolge življenjske dobe skrbi tudi za dolgotrajno ohranitev lepega sijaja površine izdelka.

Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode in s tem madeže, ki bi sicer nastali v umivalniku.

Preprosta montaža

Naj vas razveselimo z dejstvom, da je namestitev stenske armature za umivalnik  preprosta. Vse, kar boste potrebovali za pravilno namestitev pipe, boste prejeli v kompletu skupaj z izdelkom.

24-mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature za umivalnik vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo.