Stenska armatura za umivalnik s čudovitima ročajema | pipa EYN SU5308

299 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: tri
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za umivalnik s čudovitima ročajema | pipa EYN SU5308

Eleganca v prostoru

Stenska armatura za umivalnik s čudovitima ročajema EYN SU5308 je pipa, katere eleganca se ne more kosati z nobeno drugo armaturo. Je preprosto čudovita.

Stenska armatura za umivalnik EYN SU5308 ni zaznamovana le s čudovitima, unikatnima ročajema, ki jo krasita vsak s svoje strani, temveč je v celoti nekaj posebnega. Tanki, ukrivljeni dizajn, iz katerega prihaja čudovit slap in se zliva v umivalnik, ki se stilsko ujema z armaturo… si sploh lahko zaželite še več? Pipa se bo čudovito podala v vsako sodobno kopalnico, ki jo bo spremenila v čudovit, poseben prostor,  v katerem boste doživeli trenutke, ki si jih bo vredno zapomniti.

Igra svetlobe na sijoči, ukrivljeni obliki pipe

Stenska armatura za umivalnik s čudovitima ročajema EYN SU5308 je dizajnirana tako, da vas bo znova in znova pustila brez besed. Ukrivljena oblika armature se lepo poda k načinu slapa, saj še dodatno poudarja značilnosti slapa. Ob njeni uporabi si boste zlahka predstavljali slap nekje v neokrnjeni naravi. Poleg tega krivina poskrbi za igro svetlobe na sijoči površini izdelka, za katero gre zahvala prevleki iz poliranega kroma.

K čudoviti obliki stenske armature se neverjetno lepo podata elegantno oblikovana ročaja, ki sta preposta za uporabo in popolnoma funkcionalna.

Stenska armatura za umivalnik bo z vami vrsto let

Stenska armatura za umivalnik s čudovitima ročajema je narejena iz trpežne medenine in prevleke iz poliranega kroma. To sta materiala, ki se dandanes najpogosteje uporabljata pri izdelavi tovrstnih izdelkov, saj sta najbolj trpežna in odporna na zunanje dejavnike.

Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature za umivalnik vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Stenska armatura za umivalnik  je narejena iz najbolj kakovostnih materialov in je vredna svoje cene. Vaš nakup bo opravljen varno in brez tveganj.