Stenska armatura za umivalnik iz medenine | pipa EYN SU2630

289 

Tip armature: stenska armatura za umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: trdna in trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: dva
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Število lukenj za montažo: tri
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za umivalnik iz medenine | pipa EYN SU2630

Stenska armatura za umivalnik  je izdelana iz zelo kvalitetne trdne medenine, ki jo zaključuje plast poliranega kroma. Je preproste, a kljub temu zanimive oblike, ki nekoliko spominja na vodni tobogan. Stenska  armatura za umivalnik bo poskrbela za novi, sodobni videz vaše kopalnice, nad katerim boste navdušeni tako vi kot tudi vaši gosti.  Če želite vse to in še več, potem je stenska armatura za umivalnik iz medenine EYN SU2630 pravi izdelek za vas.

V vaši kopalnici bo ustvarila neverjetno vzdušje.

Ukrivljena oblika sijoče medenine

Stenska armatura za umivalnik iz medenine EYN SU2630 je navidez preprosta armatura, ki je kljub temu nekaj posebnega, predvsem pa elegantnega. Odraža se z eno samo krivino, katere lepoto poudarja sijaj medenine in poliranega kroma. Iz lepo oblikovanega ukrivljenega dela armature priteče voda v obliki slapa. V mislih se lahko preselite v miren kotiček neokrnjene narave, v katerem boste pozabili na vse skrbi.

K armaturi se lepo podata ročaja v obliki kocke. Klasično sta označena z modro in rdečo barvo, kar predstavlja ročaj za uravnavanje hladne in tople vode.

Stenska armatura za umivalnik iz medenine EYN SU2630 z dolgo življenjsko dobo

Za dolgo življenjsko dobo stenske armature za umivalnik skrbi izbira materialov. Izdelek je narejen iz trdne in trpežne medenine, katere kakovost povečuje zaključni sloj iz poliranega kroma, ki obenem skrbi tudi za lep sijaj na površini izdelka. Materiala sta znana po tem, da ohranjata popoln videz izdelka in ga varujeta pred nastankom madežev.

Preprosta montaža izdelka

Stenska armatura za umivalnik je enostavna za montažo. Zanjo so potrebne le 3 luknje v steni. Ko boste izdelek naročili v spletni trgovini, ga boste prejeli v kompletu z vsem, kar je potrebno za montažo.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Vaš nakup bo varen in brez tveganj.