Stenska armatura za kad z načinom slapa | pipa EYN SK5549

239 

Tip armature: stenska armatura
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben

Način toka vode: slap
Ventil: keramični
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za kad z načinom slapa | pipa EYN SK5549

Stenska armatura za kad z načinom slapa vas bo očarala

Stenska armatura za kad z načinom slapa EYN SK5549 je modernega dizajna, zato bo pristajala vsaki sodobno opremljeni kopalnici.

Z obliko, ki spominja na vodni tobogan in valjasto oblikovanim ročajem vas bo več kot navdušila. Oddaja čudovit sijaj, ki ga nikakor ne boste mogli spregledati.

Oblika vodnega tobogana

Stenska armatura za kad z načinom slapa EYN SK5549 se ponaša z obliko, ki na prvi pogled spominja na moderno oblikovan vodni tobogan, po katerem priteče voda v obliki slapa.  Z obliko tobogana se sklada tudi valjasta oblika ročaja, ki lepo zaključuje celostno podobo stenske armature za kad.

Pomislite, kako lepo bi se bilo vsak dan sproščati ob zvoku slapa in ob tem še opazovati, kako voda priteče navzdol po toboganu in se na koncu spremeni v prečudovit slap.

Ob hitrem življenjskem tempu ima vsakodnevno sproščanje velik pomen za naše zdravje in nas hkrati pripravi na nove izzive, ki nam jih zadaja življenje.

Stenska armatura za kad bo z vami dolga leta

Stenska armatura za kad EYN SK5549 je izdelana iz trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom. Oba materiala skrbita za dolgo življenjsko dobo stenske armature, h kateri pripomore tudi keramični ventil. Le-ta preprečuje tudi nadležno kapljanje vode, ki bi vas sicer spravljajo ob živce.

Čudovit sijaj boste ohranili s čiščenjem z nežnim detergentom. Ne skrbite, čiščenje vam ne bo vzelo veliko časa.

24-mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature za kad EYN SK5549 vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Tudi sami smo prepričani, da je pri izdelku razmerje med kvaliteto in ceno primerno in da dobite visoko kakovost izdelka že po zelo ugodni ceni. Stenska armatura za kad je vredna vašega denarja.

Tako bo vaš nakup opravljen varno, brez vsakega tveganja.