Stenska armatura za kad z načinom slapa | armatura EYN SK3542

239 

Tip armature: stenska armatura
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben

Način toka vode: slap
Ventil: keramični
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za kad z načinom slapa | armatura EYN SK3542

Stenska armatura za kad v vaši kopalnici

Stenska armatura za kad z načinom slapa EYN SK3542 je primerna za vsako sodobno opremljeno kopalnico, kateri bo dodala pridih elegance in svežine.

Moderen dizajn, ostro oblikovani robovi in nepopisno lep sijaj površine bodo poskrbeli, da bo armatura nase pritegnila prav vsak pogled.

V kolikor menite, da je armatura prava izbira za vašo kopalnico, nikar ne odlašajte, temveč se odločite za nakup in vaša kopalnica bo zasijala s to čudovito stensko armaturo za kad EYN SK3542.

Ostri robovi in opazen sijaj

Stenska armatura za kad z načinom slapa je sodobno dizajnirana, gledano iz oblikovalskega stališča se ujemajo tudi ročaj in drugi deli armature. Ročaj je tanek, ploščat, del armature, po katerem počasi priteče slap pa ima ostro oblikovane robove.

Opazujte slap, ki se počasi zliva v kad in se prepustite tokom vaših misli. Odmaknite se v kotiček, kjer se boste dobro počutili in vsaj za trenutek pozabite na vsakodnevne skrbi in obveznosti.

Stenska armatura za kad ima dolgo življenjsko dobo

Vsaka skrb, da boste morali v nekaj letih kupiti novo armaturo, je odveč. Stenska armatura za kad z načinom slapa je narejena iz trpežne medenine, zaključni sloj pa predstavlja poliran krom, ki daje površini prelep sijaj. Le-tega boste ohranili z redno nego armature z nežnim detergentom.

Stenska armatura za kad bo z vami še vrsto let in sicer prav takšna, kot je bila ob samem nakupu – sijoča, brez madežev.

Dovršen keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode.

24-mesečna garancija

Da, res je. Ob nakupu stenske armature vam nudimo kar 24-mesečno garancijo, s katero vam zagotavljamo, da je armatura izdelana iz kvalitetnih materialov in dosegljiva po izjemno ugodni ceni. Vredna je vsakega evra. Vaš nakup bo tako popolnoma varen, brez vseh tveganj.