Stenska armatura za kad iz kaljenega stekla | armatura EYN SK0264

239 

Tip armature: stenska armatura
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: kaljeno steklo, medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben

Način toka vode: kopanje, slap, ročica za prhanje
Ventil: keramični
LED svetilka: ne

Izbirate lahko med ploščato ročico in ročico v obliki palice. V obeh primerih velja navedena cena.

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za kad iz kaljenega stekla | armatura EYN SK0264

Prefinjene oblike v vaši kopalnici

Iščete novo stensko armaturo za kad? Si želite sodobnega dizajna s pridihom elegance in prefinjenosti? Potem ste pravkar našli armaturo, ki ste jo iskali. Stenska armatura za kad iz kaljenega stekla je vse to in še več.

Sodoben dizajn, kaljeno steklo, ki ustvari nežen pridih elegance in izjemna funkcionalnost so le nekatere izmed vrlin te čudovite stenske armature za kad.

Odločite se za nakup in izpopolnite vašo kopalnico s stensko armaturo za kad iz kaljenega stekla EYN SK0264.

Kaljeno steklo, kombinirano z medenino

Čudovito podobo stenske armature za kad iz kaljenega stekla ustvarja kaljeno steklo v kombinaciji s sijajem medenine, ki ga ne boste mogli spregledati.

Predstavljajte si ukrivljeno obliko kaljenega stekla, iz katerega priteka voda in se na koncu zlije v kad v obliki slapa. Sproščujoče, kajne? Stenska armatura za kad je primerna tudi za tiste, ki imate raje klasične načine prhanja, saj je priložena tudi ročica za prhanje, ki se lepo poda k preostalim delom te izjemne armature.

Stenska armatura za kad z dolgo življenjsko dobo

Stenska armatura za kad iz kaljenega stekla je narejena iz premišljeno izbrane, trpežne medenine, ki je kombinirana s kaljenim steklom. Za čudovit sijaj se gre zahvaliti zaključnemu sloju iz poliranega kroma. Sijaj boste ohranili, če boste armaturo redno negovali z nežnim detergentom.

Keramični ventil preprečuje nadležno kapljanje vode in prav tako prispeva k temu, da bo izdelek z vami še vrsto let in sicer prav takšen, kot je bil ob nakupu.

24 – mesečna garancija

Ob nakupu stenske armature za kad EYN SK0264 vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. Gre za odlično razmerje med kvaliteto in ceno, zato je izdelek vreden vsakega evra. Vaš nakup bo popolnoma varen in brez tveganj, zato nikar ne odlašajte.