Steklena stenska armatura za kad z načinom slapa | armatura EYN SK9024

259 

Tip armature: stenska armatura
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: steklo, medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben

Način toka vode: slap
Ventil: keramični
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za stekleno stensko armaturo za kad z načinom slapa | armatura EYN SK9024

Udobje v vaši kopalnici

Iščete kopalniško armaturo, pa ne veste česa točno si želite? Predstavljamo vam stekleno stensko armaturo za kad z načinom slapa EYN SK9024, ki je morda prav to, kar ste iskali.

Steklena stenska armatura vas bo navdušila s sodobnim, modernim dizajnom, lepimi oblikami, čudovitim sijajem in udobjem, ki ga bo prinesla v vašo kopalnico.

Steklena stenska armatura se bo lepo podala v vsako sodobno opremljeno kopalnico in ji bo dodala piko na i.

Steklo v kombinaciji s sijajem medenine

Oblike steklene stenske armature za kad vsekakor ne morete spregledati, saj je nekaj posebnega. Steklo, združeno s čudovitim sijajem medenine ji daje pridih elegance in drugačnosti. Vse to lepo zaključuje lepo oblikovan ročaj armature in slap, ki prihaja iz steklenega dela armature. Vaši gosti bodo zagotovo navdušeni!

Odločite se za nakup in nad stekleno stensko armaturo boste očarani vsakič, ko boste vstopili v kopalnico. Sproščajte se ob zvoku nežnega slapa.

Steklena stenska armatura z dolgo življenjsko dobo

Vas skrbi življenjska doba izdelka? To vsekakor ni potrebno. Steklena stenska armatura je izdelana iz kakovostnih materialov, ki skrbijo za dolgo življenjsko dobo. Kombinacija stekla in medenine, prevlečene s poliranim kromom je odlična izbira za tovrstne izdelke.

Keramičen ventil preprečuje nadležno in neželjeno kapljanje vode.

Sijaj kopalniške armature boste ohranili z rednim čiščenjem z nežnim detergentom.

24- mesečna garancija

Ob nakupu steklene stenske armature za kad z načinom slapa vam nudimo kar 24-mesečno garancijo. Tudi v naši spletni trgovini smo namreč prepričani, da je izdelek vrhunske kvalitete in izjemno ugodne cene, zato je vreden vsakega evra, ki ga boste vložili v njegov nakup. Vaš nakup bo varen, brez vsakega tveganja. Naši spletni trgovini lahko brezskrbno zaupate.