Steklena stenska armatura za kad | armatura EYN SAK7236

229 

Tip armature: stenska armatura
Namestitev: armatura se pritrdi na steno
Glavni material: steklo, medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Stil: sodoben
Način toka vode: slap
Ventil: keramični
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za stensko armaturo za kad  | armatura EYN SAK7236

Zvok slapa v kopalnici

Za trenutek pomislite, kako čudovito bi bilo, ko bi se lahko v domači kopalnici sproščali ob nežnem zvoku slapa kadar koli bi si tega zaželeli. Čudovito pa je tudi dejstvo, da je vse to sedaj mogoče z eno samo stensko armaturo za kad.

Steklena stenska armatura za kad z odprtim slapom je armatura sodobnega dizajna, zato se lahko zanjo odločite vsi, ki si lastite sodobno dizajnirano kopalnico. Prepričani smo, da bo vanjo vnesla svežino in da jo bo lepo dopolnjevala v vsakem trenutku, ki ga boste preživeli v kopalnici.

Dizajn prestižnega izgleda

Steklena stenska armatura za kad z odprtim slapom EYN SAK7236 je že na pvi pogled nekaj posebnega. Pri oblikovanju te armature zagotovo ne primanjkuje kreativnosti, velik poudarek pa je seveda tudi na stilskem ujemanju posameznih delov med seboj.

Tanka, ploščata oblika ročaja se popolnoma sklada s prav tako tanko obliko odprte steklene ploščice, po kateri priteka voda in se izliva v obliki slapa. Kadar je ročaj armature zaprt, sta obliki med seboj vzporedni, zato je izgled armature vsekakor dovršen.

Steklena stenska armatura za kad z odprtim slapom bo poskrbela, da bo tudi vaša kopalnica dobila prav tisto, kar je bilo potrebno za doseganje njene popolnosti in veličastnosti.

Steklena stenska armatura bo z vami vrsto let

Steklena stenska armatura za kad z odprtim slapom je izdelana iz stekla in trpežne medenine, zaključni sloj pa predstavlja prevleka iz poliranega kroma. Materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka.

Keramični ventil preprečuje, da bi prišlo do neželjenega kapljanja vode.

24-mesečna garancija

Ob nakupu steklene stenske armature za kad vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo, s katero potrjujemo, da je steklena stenska armatura kakovostne izdelave in ugodne cene. Vredna je vsakega evra. Vaš nakup bo varen in brez tveganja.