Sodobna LED kuhinjska/kopalniška armatura s tušem | Univerzalna pipa EYN 698

229 239 

229 239 

Tip armature: kuhinjska/kopalniška pipa za enojni ali za dvojni umivalnik
Namestitev: armatura se pritrdi na pult ali na umivalnik
Glavni material: trpežna medenina
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Oblika: sodobna
Število lukenj za montažo: ena
Način toka vode: tuš
Ventil: keramični (podaljšana življenjska doba)
LED svetilka: da (samodejno spreminjanje barve glede na temperaturo vode)
LED svetloba: modra, zelena, rdeča
Posebnost: izvlečni tuš, termostatska pipa

Podrobni opis za novo LED kuhinjsko/kopalniško armaturo s tušem | Univerzalna pipa EYN 698

Elegantna kuhinjska/kopalniška pipa EYN 698 je prava paša za oči

Kopalniška/kuhinjska armatura EYN 698 vas bo očarala z edinstvenim sodobnim dizajnom. Umetelno zaobljen ročaj, ki se prelije v visok vrat ter zaključi z izvlečnim tušem, obarvanim v modro, rdečo ali zeleno. Univerzalna pipa za vsako sodobno opremljeno kuhinjo ali kopalnico.

Univerzalna pipa EYN 698 je primerna za enojni ali za dvojni umivalnik

Univerzalno armaturo EYN 698 lahko namestite na enojni ali na dvojni umivalnik v kopalnici ali na pomivalno korito v kuhinji. Ker je vrtljiva, bo dosegla oba dela dvojnega pomivalnega korita, s pomočjo izvlečnega tuša, pa boste dosegli še dlje.

Kakovost in uporabne mere

Univerzalna pipa EYN 698 je narejena iz kakovostne medenine ter ima prevleko iz poliranega kroma, ki omogoča čudovit, dolgotrajen lesk. Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 698 spada med visoke armature, zato boste pod njo brez težav postavili večje posode, pod njo pomili velike pladnje ali sprali madež z obleke.

Izvlečni tuš, s katerim očara univerzalna pipa EYN 698

Sodobno oblikovana kopalniška/kuhinjska armatura EYN s698 se ponaša z izvlečnim tušem, ki je obarvan s svetlobo iz LED svetilke. S pomočjo izvlečnega dela, boste segli še dlje. Lahko boste natočili vodo v vedro na tleh ali oprali sadje v posodi na pultu. Ko boste enkrat izkusili uporabno vrednost izvlečne pipe, se boste spraševali, kako ste sploh živeli brez nje.

Univerzalna pipa EYN 698 je opremljena z močno LED svetilko

Model sodobno oblikovane kopalniške/kuhinjske armature EYN 698 vključuje LED svetilko, ki bo popestrila vašo izkušnjo uporabe pipe. Svetilka se bo samodejno obarvala v eno izmed treh različnih barv (modra, zelena, rdeča), glede na trenutno temperaturo vode, ki teče skozi pipo. Pri hladni vodi, bo LED lučka svetila modro. Ko se bo temperatura vode dvignila, se bo svetloba samodejno obarvala v čudovito zeleno. Pri vroči vodi pa vas bo očarala rdeča barva.

Dodatna baterija za LED svetilko ni potrebna

Univerzalna pipa EYN 698 ima vgrajeno LED svetilko, ki jo napaja sama voda, med tem ko teče skozi njo. Ne bo se vam potrebno ukvarjati z nakupom in menjavo dodatnih baterij. Preprosto in varčno.

LED kopalniška/kuhinjska armatura EYN 698 je kvalitetna

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN s698 je izdelana iz trpežne in trdne medenine, ki ima zaključni sloj iz lepega in kvalitetnega poliranega kroma. Podaljšano življenjsko dobo omogoča še keramični ventil, ki poskrbi, da ne pride do neželenega kapljanja.

Preprosta in hitra montaža kuhinjske/kopalniške armature

Enostavno in hitro montažo pipe EYN 698 lahko opravite sami – brez dodatnih stroškov za hišne mojstre, ki bi se mučili z zapletenimi sistemi. Pipa se pritrdi na pult ali na umivalnik, s pomočjo ene same luknje. Vaš paket vsebuje vse potrebno za montažo.

Enostavno čiščenje pipe EYN 689 in lesk, ki traja

Pipa je izdelek, ki je nenehno v stiku z vodo in najbolj neestetski so lahko madeži, ki jih na pipi pušča izhlapela voda. Lahko se začne nabirati vodni kamen. Kuhinjska/kopalniška armatura EYN 689 je narejena iz materialov, ki zagotavljajo lesk brez madežev, lesk, ki traja. Tudi zaradi same oblike pipe, je njeno čiščenje zelo enostavno. Uporabimo lahko nežnen detergent, s katerim učinkovito odstranimo ostanke vodnih kapljic ter morebitno ostalo  umazanijo.

Kopalniška/kuhinjska pipa EYN 698 je lahko vaša po ugodni ceni

Tokrat vam za kvaliteto, uporabnost ter sodoben dizajn ni potrebno seči globoko v denarnico. Razvajanje čutov z izvlečno LED kopalniško/kuhinjsko armaturo si lahko zagotovite po zelo ugodni ceni.

Univerzalna pipa EYN 698 – izkušnja za vse čute

Izjemen dizajn, lepo ukrivljene silhuete ter pestrost barv dopolnjujejo uporabno vrednost kvalitetne univerzalne armature EYN 698. Namesto klasičnega okroglega curka vode, vas s to pipo po rokah božajo nežne kapljice, ki se spuščajo iz obarvanega tuša. Harmonija občutkov v vašem domu.

kuhinjska_armatura_kuhinjska_pipa_eyn698_od_strani
You're viewing: Sodobna LED kuhinjska/kopalniška armatura s tušem | Univerzalna pipa EYN 698 229 239 
Izberite možnosti