Podometni tuš sistem zelene barve|Tuš sistem EYN PT85079

399 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: sodoben
Površina: poliran krom
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: ne
Termostatska pipa: da

Opis

Podrobni opis za podometni tuš sistem z okroglo prho v zeleni barvi | tuš sistem EYN PT85079

Podometni tuš sistem v vaši kopalnici

Je preteklo že nekaj časa, odkar ste začeli iskati nov tuš panel za v vašo kopalnico, vendar ga še niste našli? Iščete tuš panel, ki bo v vašo kopalnico vnesel svežino in bo preprost za uporabo? Morda je prav podometni tuš sistem z okroglo prho v zeleni barvi EYN PT85079 to, kar iščete.

Podometni tuš sistem EYN PT85079 je zagotovo izdelek, nad katerim boste navdušeni, prav tako pa boste navdušeni nad tem, kako bo vaša kopalnica izgledala v njegovi prisotnosti.

Pomirjujoča zelena barva

Zelena barva je že dolgo znana po tem, da pomirja. Prav zato strokovnjaki priporočajo, da jo vključimo v opremljenost naših prostorov.

Podometni tuš sistem EYN PT85079 krasi čudovita zelena barva, ki se nahaja na ročici za prhanje in na glavi tuš sistema. Posebno lepo pride do izraza na glavi tuš sistema, kjer je zelena barva kombinirana z belo barvo in sicer tako, da je spodnji del glave razdeljen na štiri predele, izmed katerih dva predela krasi zelena barva, preostala dva predela pa bela barva.

Ob prhanju boste imeli čudovit pogled na prekrasno zeleno barvo, ki vas bo sprostil in pomiril, zato boste z odločitvijo za nakup podometnega tuš sistema EYN PT85079 zagotovo zadovoljni!

Podometni tuš sistem bo z vami dolga leta

Ob sproščanju s krasno zeleno barvo boste lahko uživali še vrsto let. Podometni tuš sistem je namreč izdelan iz kakovostne, trpežne medenine, prevlečene s poliranim kromom, ki skrbita za to, da bo izdelek po nekaj letih še vedno takšen, kot je bil ob nakupu.

K temu bo prispeval tudi keramični ventil

24-mesečna garancija

Ob nakupu podometnega tuš sistema EYN PT85079 vam nudimo 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek vreden vsakega evra. Vaš nakup bo brez tveganj.