Podometni tuš sistem z okroglo prho | tuš sistem EYN PT86947

499 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Površina: polirano zlato
Stil: sodoben
Število ročajev: en
Način toka vode: dež, ročica za prhanje
LED svetilka: ne

Opis

Podrobni opis za podometni tuš sistem z okroglo prho | tuš sistem EYN PT86947

Podometni tuš sistem z okroglo prho v vaši kopalnici

Podometni tuš sistem z okroglo prho v zlati barvi je izjemno lep izdelek, primeren za vsako sodobno opremljeno kopalnico. Z njim boste v vašo kopalnico vnesli nekaj elegance in pridih sodobnosti.

Podometni tuš sistem z okroglo prho vas bo navdušil tako z barvo, kot tudi z modernimi oblikami, opaznim sijajem in neverjetno funkcionalnostjo. Izbirajte med dvema načinoma prhanja in si privoščite sprostitev ob koncu dneva.

Naj vaša kopalnica zasije v čudoviti zlati barvi!

Čudovite linije, ki se med seboj povezujejo

Podometni tuš sistem z okroglo prho EYN PT86947 se ponaša z lepimi linijami, okroglo obliko glave tuša, pravokotno obliko ročice za prhanje, na kateri se zlata barva srečuje s črno barvo in z lepo obliko ročaja. Vse prefinjene oblike med seboj povezuje vedno modna zlata barva, zaključuje pa jih čudovit sijaj površine podometnega tuš sistema.

Material je gladek, prijeten na otip, zato uporaba podometnega tuš sistema na koži pusti prijeten občutek. Prav takšen občutek ustvarja tudi ročica za prhanje, ki je oblikovana tako, da je enostavna za držanje v rokah in za uporabo.

Podometni tuš sistem z dolgo življenjsko dobo

Podometni tuš sistem vas bo navduševal tudi z življenjsko dobo, ki traja. V vseh teh letih bo izdelek ostal prav takšen, kot je bil na dan nakupa. Zahvala gre seveda trpežni medenini, ki predstavlja glavni material podometnega tuš sistema EYN PT86947.

Da bo izdelek z vami vrsto let je tukaj še keramični ventil, ki preprečuje kapljanje vode, ki bi na površini pustilo grde madeže.

24-mesečna garancija

Ob nakupu izdelka vam zagotavljamo kar 24-mesečno garancijo. Z njo potrjujemo, da je izdelek kakovostne izdelave, vreden vsakega evra in zaupanja naši spletni trgovini. Vaš nakup bo popolnoma varen, brez vseh tveganj.