Podometni tuš sistem z načinom slapa|Luksuzni tuš sistem EYN PT69359

369 399 

Tip tuš panela: podometni tuš panel
Namestitev: tuš panel se pritrdi v steno
Material: medenina
Stil: sodoben
Površina: medenina
Število ročajev: en
Način toka vode: slap, ročica za prhanje
LED svetilka: ne
Termostatska pipa: da

Opis

Podrobni opis za podometni tuš sistem z načinom slapa | luksuzni tuš sistem EYN PT69359

Luksuz v vaši kopalnici

Podometni tuš sistem EYN PT69359 je primeren za vsako luksuzno opremljeno kopalnico. Če ste torej lastnik ene izmed teh, je izdelek odlična izbira za vas.

Z dvema načinoma prhanja, luksuznimi oblikami in kakovostnimi materiali je podometni tuš sistem vreden nakupa.

V njegovi prisotnosti bo vaša luksuzno opremljena kopalnica izgledala zares veličastno, zato ne odlašajte! Odločite se za nakup tega izdelka in uživajte v luksuzu!

Funkcija slapa in skladnost oblik

Podometni tuš sistem EYN PT69359 vam omogoča klasično prhanje s temu namenjeno ročico in neverjetno funkcijo slapa. Le-ta je še toliko bolj realna in zanimiva zaradi tankega dizajna glave tuše, ki je na koncu usmerjen navzdol, da pride slap zares do izraza. Sprostite se, v mislih se pomaknite izven kopalnice, v vaš najljubši prostor v naravi in uživajte v vsakem trenutku.

Sodobno dizajnirano glavo tuša zlahka povežete s sodobno obliko samega ročaja in luksuzno obliko ročice za prhanje. Oblike se med seboj tako lepo ujemajo, da je izdelek kot celota preprosto rečeno popolnega izgleda.

Podometni tuš sistem z vami več let

Podometni tuš sistem EYN PT69359 je narejen samo iz kakovostnega materiala, ki skrbi za njegovo dolgo življenjsko dobo in luksuzni izgled. Trpežna medenina, ki se v kompletnem izdelku pojavi kar trikrat, je odlična izbira materiala za takšne vrste izdelkov. Tako predstavlja medenina glavni material, vrhnji sloj izdelka in prav tako tudi ventil.

Čudoviti sijaj medenine boste lahko ohranili s čiščenjem s preprostim detergentom. Tako se boste na preprost način  izognili neestetskim madežem.

24-mesečna garancija

Ob nakupu luksuznega podometnega tuš sistema vam zagotavljamo 24-mesečno garancijo. V naši spletni trgovini smo prepričani v kakovost izdelka in v odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Podometni tuš sistem je vreden vašega denarja. Nakup bo varen, brez tveganj.

Dodatne informacije

Ventil

Navadni ventil, Ventil s kaseto